Plava crta
Srijeda, 11.10.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

U subotu 21.10.2017. idemo na tradicionalno studentsko hodočašće koje organizira DUHOS i studentski kapelan p. Arek – pješke Gospi u Aljmaš. Pozivamo i tebe da se pridružiš. Polazak je u 6.30h sa benzinske na Zelenom polju, a povratak je u poslijepodnevnim satima, nakon svete mise u Aljmašu.

Prijavite se na linku, najkasnije do srijede 18.10.2017., a uplate za autobus (10kn) ukoliko budu potrebne, prikupljat će se  nakon klanjanja u utorak.

Prijava

Srijeda, 11.10.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
17
ruj.
2017

Oprostiti bez pravednosti (Mt 18, 21-35)

Što znači oprostiti? Oprostiti ne znači srediti svoje emocije. To nije osjećaj: Haj dobro prošlo…

Plava crta
7
lip.
2017

Gospodin uvijek ima rješenje

Jedno vrlo jednostavno svjedočanstvo, ali otvorilo mi je oči na Božju prisutnost.

Plava crta
24
ožu.
2017

Korizma

Korizmeno nam  vrijeme želi biti pomoć i smjerokaz da spremna (skrušena) srca dočekamo dane vazmenog  trodnevlja i…

Plava crta
20
sij.
2017

Sreća prati hrabre!

U današnjem vremenu, gdje se toliko naglašava recesija, koliko materijalna toliko i moralna, nije neuobičajeno da su svi puni straha. Straha od neimaštine, besposlenosti. Strah je toliko već uzeo maha, toliko već formira naše živote da je prava rijetkost susreti hrabre (posebice mlade) koji su spremni susresti se sa rizikom svakodnevnog življenja. Žalosno je to.

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.