Slika stranice

Duhos Alumni - DUHOS

Plava crta

TKO SU DUHOS ALUMNI

Vama pak, braćo, neka ne dodija činiti dobro. (2 Sol 3,13)duhos_alumni-344x202

DUHOS Alumni okuplja bivše studente aktivne u Pastoralu studenata Đakovačko-osječke nadbiskupije i udruzi Duhovnost osječkih studenata DUHOS. Uz njih, u DUHOS Alumni mogu se uključiti svi mladi iznad studentske dobi, zaposleni i nezaposleni, te ljudi s obiteljima, koji aktivno žele doprinositi pastoralu studenata, studentskom kapelanu i udruzi DUHOS.

DUHOS Alumni nije zasebna udruga, već pastoralni odsjek udruge DUHOS, kojem je zadatak biti na raspolaganju i od pomoći studentima i radu pastorala studenata i DUHOS-a.

Bivši studenti koji su bili aktivni u DUHOS-u, ili se žele nakon studija aktivnije angažirati, kao i svi odrasli zaposleni ili nezaposleni, mogu svoje talente, vrijeme, savjete, molitvu, ali i materijalna sredstva prikazati i pokloniti za izgradnju studentskog pastorala i pomoći studentima da njihovo iskustvo studija bude kvalitetno i blagoslovljeno, kako bismo zajednički sudjelovali u izgradnji Božjeg kraljevstva u okruženju u kojem živimo.

DUHOS Alumni sa susretima su započeli od veljače 2014.

 

VODSTVO I KONTAKT

Voditelj DUHOS Alumni-ja je Marko Dugandžić.

Kontakt: marko.duga@gmail.com, 098 /973-91-58

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.