Živjeti, a ne tek postojati

by admin

Imajte stalno na umu da ste na Zemlju došli po Božjemu naumu i s nekim ciljem koji nam je On odredio – to treba živjeti, a ne životariti, jednostavno postojati. Ako je netko živ biološki, to ne znači da zaista živi svoj život. Dopustite sebi postaviti ciljeve koji su u skladu sa željama vašega srca i Božjim zakonima, započnite punim plućima sudjelovati u uzbudljivoj avanturi zvanoj “život“
Kakva korist od svih nagrada i priznanja, ako je osoba koju vidite u ogledalu, u biti, nesretna? Zar mislite da vam novac, ugled ili razna društvena priznanja mogu ispuniti prazninu u srcu koja će definitivno biti vaš vjerni i nerazdvojni suputnik sve dok živite tuđe ciljeve?

Budite potpuno iskreni sami prema sebi! Znam da to nije lako, ali život je jednostavno prekratak za življenje tuđih ciljeva.
Često smo svjesno ili nesvjesno upleteni u ostvarenje tuđih neostvarenih ciljeva, bilo roditelja bilo okoline. Sve to umjesto da se savjetujemo s Duhom Svetim da nam otvori pamet kako bismo shvatili zašto nas je Bog stavio u ovome trenutku na Zemlju i tako pokušamo ostvariti svoj cilj. Neki uspiju to dokučiti, a neki se suobliče masi i prožive ovaj život uzalud. Nikad nije kasno krenuti u potragu za svojim životnim ciljem.

Preporučeno

Leave a Comment