Plava crta
Utorak, 20.12.2016.

Facebook Facebook

Share
Like

Neću iskati znak i neću iskušavati Gospodina (usp. Iz 7,10). Možda i ti tražiš znak od Boga. Nikada nisi zadovoljan njegovim odgovorom. Tražiš,ali ne nalaziš. Pogledaj unatrag dane, mjesece, godine koliko si puta molio Boga za znak. Znak će biti darovan, to je sam Isus Krist. To je sam on pod prilikom kruha. To je svaki sakrament. To su najveći znakovi koji donose odgovor. Nađoh Davida, sina Jišajeva, čovjeka po svom srcu, koji će ispuniti sve moje želje.

pater Arek Krasicki, CSSp

Utorak, 20.12.2016.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
21
svi.
2017

Klanjanje

Isuse, živi kruše,

klanjam Ti se.

Plava crta
12
sij.
2014

Krštenje Gospodinovo – što to znači za moj život?

Jedna je ozbiljna odrasla osoba zatražila krštenje. Poslije solidne priprave koju je ova mlada duša radosno i zdušno pohađala došao je i dan krštenja. Kada je preko čela potekla krsna voda i izgovorene riječi: “Ja te krstim u ime Oca i Sina i Duha Svetoga”, s krsnom su se vodom pomiješale suze radosnice te mlade duše. Na kraju reče ovo: “Ovo je trenutak za kojim sam čitavoga dosadašnjeg života toliko čeznula. Danas mogu reci da mi je ovo najsretniji dan života…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.