Činiti i živjeti Istinu

by admin

Ovaj život je pun dragocjenih prilika i mogućnosti darovanih od Boga koje možete iskoristiti tako da donesete blagoslov drugima i da tako osigurate blagoslov i samima sebi, iako vam to nije bilo na umu. Nevažne okolnosti često mogu poslužiti kao pravi blagoslov onima koji se u svojem djelovanju drže načela i koji su stvorili naviku da čine ono što je pravo samo zato što je pravo.

Težite za tim da razvijete savršen karakter i sve što činite, bez obzira na to jesu li ljudske oči vidjele i cijenile ono što ste učinili, neka bude učinjeno jedino Bogu na slavu jer vi pripadate Bogu i On vas je otkupio po cijenu svojeg života. Budite vjerni u najmanjim kao i u najvećim stvarima, naučite govoriti istinu, u svemu postupati po istini.

Neka vaše srce bude u potpunosti predano Bogu. Ako vama bude upravljala Božja milost, vi ćete činiti mala djela ljubavi, obavljati dužnosti koje su vam nadohvat ruke, i unijet ćete u svoj život i karakter svu svjetlost sunca koja vam stoji na raspolaganju dijeleći darove ljubavi i blagoslova na cijelom putu svojeg života. Vaša djela bit će isto tako dalekosežna kao vječnost. Vaše životno djelo bit će zabilježeno na Nebu i tamo će živjeti tijekom beskrajnih vjekova vječnosti, jer su se našla ugodna pred Bogom.

Preporučeno

Leave a Comment