Oslobodi svoju dušu, nutrinu – udijeli joj mir

by admin

Predivno je biti slobodna srca, imati Mir u duši! Mir ti nitko ne može dati, mir moraš pronaći u sebi. Da bi ga pronašao u sebi, trebaš se susresti sa sobom, jer mir je u duboko tvojoj nutrini.
Do mira dolaziš kad se počneš oslobađati. Trebaš se osloboditi svi loših misli o sebi i drugima, svih predrasuda prema sebi, svih osjećaja mržnje, ljutnje i zavisti, od svake želje za osvetom. – Dokle god je to u tvojoj nutrini, zarobljen si, i mir je duboko zakopan u tebi.
I još je tu mogo toga, čega nisi svjestan, a što je proizašlo iz ovih strašnih osjećaja, koji te navode samo na jedan put, a to je put grijeha. Ali, ti si čovječe stvoren da uživaš mir u sebi, da budeš slobodan. Sposoban si u sebi postići sklad u kojem neće više biti prigovaranja drugima, neprestano žaljenje na sve i svakoga. U tebi će gorijeti radost.
Za sklad u tvojoj nutrini, potrebno je vidjeti sebe u pravom svjetlu, a to znači pred Božjim Licem. Samo On ti može otkriti tko si ti zapravo, i kakav si. Samo te Njegova Ljubav oslobađa grijeha i svega što leži ispod tvojih grješnih čina.
Tražiti mir u sebi, oslobađati svoje srce, cjeloživotan je proces. Duboka je tajna koja se krije u nama, i nemoguće ju je otkriti u jedan dan, tjedan dana, mjesec, ili godinu dana. Niti ti ju može otkriti netko drugi, jer ona leži u tebi, u sebi ju TI moraš otkriti.
Taj proces naziva se “RADITI NA SEBI”! Raditi na sebi uz pomoć Božjeg svjetla.
Kreni! Izbori se za slobodu svog srca! Izbori se za mir u sebi! Budi slobodan i radostan! Ne trati svoga vremena više!
Upoznaj Boga! – Upoznaj sebe!
Pristupi k Licu Njegova Milosrđa!
I ustraj!

Romana Pavlović│duhos.com

Preporučeno

Leave a Comment