Plava crta
Utorak, 5.12.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Biti kršćanin u današnjem svijetu nije lako: napadaju te sa svih strana, lažno optužuju za štošta, nazivaju tvoju vjeru bezvrijednom i besmislenom. Mnogi se tada samo žele uklopiti, utopiti u masi, i dopuštaju da Isus ostane skriven duboko u njihovim srcima, daleko od očiju drugih.

Ne srami se svoje vjere!

Napadaju te oni koji Boga, dobrog Oca, ne poznaju. Nisu oni krivi za to. Taj napad je njihova obrana: možda Ga nikad nisu imali prilike upoznati? Posvjedoči im koliko je Njegova ljubav velika! Posvjedoči da je On živi Bog! Posvjedoči da je On među nama! Posvjedoči da se On brine i da Mu je stalo do svakoga od nas!

Možda misliš da je nepotrebno takve stvari govoriti – ta sve je to jasno svima, ali posvjedoči riječima i djelima da bi i drugi znali kako je dobar naš Gospodin i koliko nas On voli. Ne zatvaraj u ormar svoju vjeru, svoga Isusa – On zaslužuje puno, puno više! Svjedoči svojim životom pa da drugi kažu: „Pogledaj ga! Pogledaj ju! On/a zrači Isusom!“ Živi s Isusom i ne brini – ostali će to primijetiti.

Tvoj život neka bude tvoje svjedočanstvo!

Tea Š.|duhos.com

Utorak, 5.12.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
13
sij.
2018

Bog zaista sluša, čuje i brine se za mene

Hvaljen Isus i Marija! Želim posvjedočiti kako je Bog uvijek uz nas, čak i kada…

Plava crta
4
sij.
2018

Hrabrost

Kakav si ti? Kakav položaj zauzimaš naspram života? Možda se bojiš i ništa ne poduzimaš….

Plava crta
30
pro.
2017

Zaustavi Isusa

Zaustavi Isusa i ti svojom vjerom i čežnjom za susretom. Njegova je želja radosno boraviti…

Plava crta
18
pro.
2017

Bog me vratio sebi

Želim podijeliti s vama kako me Bog u mojoj muci privukao sebi i svojoj Ljubavi….

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.