Svjedočanstva

by admin
 

           Dragi posjetitelji DUHOS-a! Zahvaljujući vašoj predanosti i vjeri,  te sa velikom radošću smo otvorili novu rubriku na našem tj. VAŠEM portalu: SVJEDOČANSTVA.  Tu ćemo objavljivati VAŠA iskustva vjere, vaš napredak u duhovnom životu, vaše doživljaje Božje ljubavi… Želimo si međusobno pokazati ali i usmjeriti prema široj zajednici riječi oduševljenja i ohrabrenja kako je vjera kojoj pripadamo i koju potvrđujemo svojim djelima itekako iskustvena i živa.

 

           Napominjemo kako će sva svjedočanstva koja će biti objavljena biti djelo osoba koje će se potpisati na način na koji to odaberu, bilo imenom, inicijalima ili nadimkom te dodajemo kako niti jedno svjedočanstvo koje je objavljeno nije smišljena priča tima koji uređuje portal DUHOS, nego je isključivo tekst koji nam je osoba koja je odabrala svjedočiti ustupila.

           Svjedočenje zajednici je velika potvrda vjere, snažan osobni pokretač ali i motivacija i ohrabrenje svakome tko čuje ili pročita nečije iskustvo Božje ljubavi. Potičemo VAS sve na nesebičnost u vašim iskustvima te na ustrajnost u širenju Božje riječi i Živoga Krista u svojoj okolini. I svojim djelima, ali i svojim svjedočenjem budite primjeri drugačijeg svijeta, Kristovog svijeta te budite prepoznati po unutarnjoj radosti, osmijehu i zahvalnosti.

           Obavijestite nas kako želite svjedočiti: pred zajednicom (npr. na klanjanjima) ili svoje svjedočanstvo pošaljite na arek@duhos.com. I podsjećamo vas kako se ne morate brinuti ako do sad niste pisali ništa ili smatrate da nemate nekakve literarne sposobnosti jer vaše svjedočanstvo je potpuno i lijepo baš onakvo kakvim ga vi oblikujete  (no, lektorirat ćemo Č ili Ć ako treba 😉 ), baš kao i Božja ruka u vašim životima… 

Preporučeno

Leave a Comment