Kako moja majka evangelizira

by admin

Moja majka je žena 50-ih godina koja je završila samo 4 razreda osnovne škole. Ne razumije baš učene fraze, ne zna baš nešto pravopis i gramatiku i zbog toga smatra sebe manje vrijednom. No ima jedna posebna stvar kod nje – voli Boga više od ikoga i ičega na svijetu.

Kada moli za svoju brojnu obitelj ne moli za sreću, ne moli za zdravlje, ne moli za položene ispite svoje djece niti za bolje sutra. Ona moli samo za mir i blagoslov u dušama članova svoje obitelji kako bi upoznali Božju ljubav. Ona bi htjela svim ljudima reći kako je Bog dobar, kako ljubi svoju dječicu i koliki mir On daje, ona bi htjela evangelizirati no kako kad ne zna kojim riječima, kad je samo priprosta žena puna ljubavi.

Zato moja majka uključi duhovne i vjerske pjesme i pojača zvučnike na najjače. Pusti da našim malim selom ore stihovi koji donose radost, stihovi koji slave Boga, koji govore ljudima gdje duša može naći spokoj, gdje se mogu odmoriti, kako biti sretan i živjeti svaki dan iznova pun blagoslova i mira u ovim teškim vremenima.

Ovo svjedočanstvo pristiglo je preko naše forme za svjedočanstva. I ti možeš podijeliti svoje svjedočanstvo na sljedećem linku.

Preporučeno

Leave a Comment