Plava crta
Srijeda, 27.12.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Hvaljen Isus i Marija! U svom srcu dobila sam potrebu podijeliti svjedočanstvo. Prije dvije godine izgubila sam najboljeg prijatelja, heroja – svog didu, uz kojeg sam bila od šeste godine. Otišao je odjednom i tada od silne boli i nostalgije nisam shvaćala da se sada nalazi na boljem mjestu. Nakon nekoliko dana dobila sam poziv od prijateljice da odem s njom na klanjanje u Duhos i rekla mi je da će mi biti lakše nakon toga. Otkad sam krenula na Duhos, svaki put mi je sve lakše i jedva čekam utorak. Polako, ali sigurno oporavljam se, premda me još uvijek uhvati tuga za njime. No, brzo se sjetim da je on sretan s Gospodinom i da želi da i ja budem sretna. Hvala Bogu što postoji Duhos i što postoje ljudi koji su tu za mene. Bože, Isuse Kriste – neka vam je uvijek čast, slava i hvala!

Ako želiš podijeliti s nama svoje svjedočanstvo možeš to činiti anonimno preko ove forme http://duhos.com/posalji-svoje-svjedocanstvo/

Srijeda, 27.12.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
15
srp.
2017

Tuga

Tuga nas uništava ne samo zato što nas je netko povrijedio, nego zato što smo…

Plava crta
5
lip.
2017

Isus – moje skrovište u oluji

I dok oluja vani pojačava, lomi i ruši sve pred sobom, jedino sigurno mjesto za…

Plava crta
29
sij.
2017

O blagoslovu i krokodilskim suzama (Mt 5,1-12)

Blaženstva stvaraju novu kvalitetu života. To je usavršeni zakon. Ponuđen svima. Kršćani ih žive kao…

Plava crta
7
sij.
2017

Blagoslovljeni oni koji plaču

O onomu što je potrebno ne može se pisati ni govoriti nego treba ostati u…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.