Plava crta
Srijeda, 7.06.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Jedno vrlo jednostavno svjedočanstvo, ali otvorilo mi je oči na Božju prisutnost. Ispred jednoga od osječkih fakulteta parkirah auto. Nije bilo puno mjesta. Uvukao sam se. Nakon susreta sa studentima žurio sam na susret s mojim subratom. Gledam: auto je blokiran s dva automobila odzada. Mislim si: “Što ću sada?”

No, sjetih se da moram biti vjeran Isusu i u najmanjim stvarima. Bez galame i ljutnje! Zavapih u srcu: “Isuse, sredi to!” Isti trenutak na prozoru pojavljuje se mlada žena s riječima “Da… izvolite..” Ošinuo sam je pogledom, a ona mene i nastavi: “čula sam neke glasove pa sam se podigla i gledam što se dogoađa” A ja njoj uzvraćam: “Gospođo, ja nisam ni zinuo!”. Siguran sam da u tom vremenu nije bilo nikakve galame ili druge buke, a ja sam mirno čekao. To je bila vlasnica parkiranog iza mene automobila. Čudesa se događaju, a Gospodin čuje svaki vapaj makar i u ovakoj, možda za nekoga, banalnoj situaciji. On ima uvijek rješenje.

p. Arek Krasicki, CSSp

Srijeda, 7.06.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
6
pro.
2017

Kako postom postajemo Kristu slični

Nikada nisam post shvaćala ozbiljno i to iz vrlo jednostavnoga razloga – bilo je preteško….

Plava crta
5
pro.
2017

Posvjedoči svijetu riječima i djelima!

Biti kršćanin u današnjem svijetu nije lako: napadaju te sa svih strana, lažno optužuju za…

Plava crta
2
pro.
2017

Potraga za Isusom

Hvaljen Isus i Marija!   Htjela bih s vama podijeliti svoje svjedočanstvo o tome kako…

Plava crta
30
stu.
2017

Svjedočanstvo o ljubavi

Ljudi se pitaju što je prava ljubav. Postoji li uopće ona? Kada će doći i…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.