Plava crta
Nedjelja, 26.11.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Htjela bih posvjedočiti o Isusu koji me izliječio. Isus se već mnogo puta i kroz različite načine očitovao u životu moje obitelji i redovito Mu se molimo, a nedavno je i konkretno djelovao na moj život. Pred godinu dana dogodilo mi se nešto neobično – tijekom učenja zamaglilo mi se pred jednim okom i nisam više ništa, osim crnila, mogla vidjeti na to oko. Jako sam se uplašila. Kad je crnilo nestalo, pojavila se užasna bol u mojoj glavi, popila sam tabletu, no nije pomoglo. Nakon nekoliko mjeseci, opet se pojavila ista bol te me dečko odveo na hitnu, gdje su me poslali na različite pretrage i sumnjali na tumor. Pretrage su pokazale da imam trajnu migrenu koja se ne može izliječiti. Za mene je to bio šok jer teško podnosim bolesti. Međutim, posljednji put kad mi se pojavila migrena, dogodilo se nešto neobično. Bol me uhvatila na predavanju i ja sam otišla u stan, dok je cimerica ostala na fakultetu. Kad sam stigla u stan, nazvala sam mamu i rekla joj da ne mogu više trpiti ovakvu bol. Mama mi je rekla neka se molim Isusu, te će i ona moliti za mene. Tijekom molitve sam zaspala i osjetila Isusovu prisutnost u sobi. Od tog dana više mi se nikad nije pojavila migrena. Znam da me ozdravio moj Isus jer sam mu se toliko molila te je sav moj teret ponio na svoj križ. Hvala Ti i slava moj Gospodaru! Tebi dugujem svoj život!

M.Z |duhos.com

Nedjelja, 26.11.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
9
ožu.
2018

Zapitaj se 21. dana korizme

Mk 12, 28b-34 Pristupi Isusu jedan od pismoznanaca i upita ga: »Koja je zapovijed prva…

Plava crta
16
sij.
2018

Pjesma nad pjesmama

„Pjesma nad pjesmama“ poetsko je djelo stare hebrejske književnosti koje je uvršteno u biblijski kanon….

Plava crta
15
sij.
2018

Radost vjere u Isusa Krista

Bog je živ! To je jedina istina koju sam spoznala do sada. Nakon toliko godina…

Plava crta
14
sij.
2018

Tko su moji učitelji?

Slijediti mogu nagone svoje naravi. Tada sam sebičan, jer svaka moja potreba mora biti zadovoljena bez obzira kako to utječe na bližnjega. Moji nagoni mogu biti moji “učitelji” života. Novac ili prijatelji mogu biti moj “učitelj”. Što moji nagoni žele od mene?

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.