Plava crta
Subota, 25.03.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Ja bih posvjedočila da sam kroz meditaciju primila kompletno iscjeljenje i mislim da sada imam kvalitetniji odnos s mojim Isusom. Živa sam iznutra, rane su zacjeljene, doživjela sam ljubav Boga Oca koji me ljubi, otkrivam u pustinji izvor žive vode u Isusu. On je moj odmor, radost, moja pjesma, moj Spasitelj; prepoznajem sve ono što mi je napravio, a nisam vidjela od rana, straha, boli koje sam doživjela još u maminoj utrobi.

Osjećaj je tako dobar jer se prepoznaje molitva zajednice, a dobro je što ulazimo u meditaciju zapovjednim tonom – moliš, pročitaš i čekaš odgovor, uđeš u molitvu, izađeš iz molitve – to su stvari koje mi ne znamo.

Sretna sam što su meditacije djelotvorne i ujedno svatko može moliti na ovaj način: zvati Ga, čekati i On zaista dođe, odgovori, ako ne glasom onda kroz svoju riječ. Mislim da je poslije sve lakše, kada se iz dubine počnu liječiti rane i traume.

Imam meditacije kroz Gospinu krunicu, radosna otajstva, svaki se dan moli po jedna desetica i evo danas sam na četvrtom radosnom otajstvu. Gospa je sa sv. Josipom žurno došla pronaći me jer sam bila uplašeno dijete u tami, bez ikoga, sv. Josip me privinuo uz sebe tako čvrsto da su rane iz moje prve godine života iscijeljene jer me tata nikada nije držao na krilu, ni privinuo uz sebe i moje malo srce oslobođeno je straha i odbačenosti.

Pozdravljam iz srca ljubavlju koju mi je ulio moj Gospodin.
S.J.

Subota, 25.03.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
13
sij.
2018

Bog zaista sluša, čuje i brine se za mene

Hvaljen Isus i Marija! Želim posvjedočiti kako je Bog uvijek uz nas, čak i kada…

Plava crta
8
pro.
2017

Zahvaljujući Bogu i sv. Josipu dobio sam posao

“Bog sve na dobro okreće onima koji Ga ljube.” (Rim 8,28) Prije sam išao u…

Plava crta
5
pro.
2017

Posvjedoči svijetu riječima i djelima!

Biti kršćanin u današnjem svijetu nije lako: napadaju te sa svih strana, lažno optužuju za…

Plava crta
2
pro.
2017

Potraga za Isusom

Hvaljen Isus i Marija!   Htjela bih s vama podijeliti svoje svjedočanstvo o tome kako…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.