Plava crta
Subota, 25.03.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Ja bih posvjedočila da sam kroz meditaciju primila kompletno iscjeljenje i mislim da sada imam kvalitetniji odnos s mojim Isusom. Živa sam iznutra, rane su zacjeljene, doživjela sam ljubav Boga Oca koji me ljubi, otkrivam u pustinji izvor žive vode u Isusu. On je moj odmor, radost, moja pjesma, moj Spasitelj; prepoznajem sve ono što mi je napravio, a nisam vidjela od rana, straha, boli koje sam doživjela još u maminoj utrobi.

Osjećaj je tako dobar jer se prepoznaje molitva zajednice, a dobro je što ulazimo u meditaciju zapovjednim tonom – moliš, pročitaš i čekaš odgovor, uđeš u molitvu, izađeš iz molitve – to su stvari koje mi ne znamo.

Sretna sam što su meditacije djelotvorne i ujedno svatko može moliti na ovaj način: zvati Ga, čekati i On zaista dođe, odgovori, ako ne glasom onda kroz svoju riječ. Mislim da je poslije sve lakše, kada se iz dubine počnu liječiti rane i traume.

Imam meditacije kroz Gospinu krunicu, radosna otajstva, svaki se dan moli po jedna desetica i evo danas sam na četvrtom radosnom otajstvu. Gospa je sa sv. Josipom žurno došla pronaći me jer sam bila uplašeno dijete u tami, bez ikoga, sv. Josip me privinuo uz sebe tako čvrsto da su rane iz moje prve godine života iscijeljene jer me tata nikada nije držao na krilu, ni privinuo uz sebe i moje malo srce oslobođeno je straha i odbačenosti.

Pozdravljam iz srca ljubavlju koju mi je ulio moj Gospodin.
S.J.

Subota, 25.03.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
13
lis.
2017

S Marijom do Isusa

Čim sam kao mala počela pričati, baka me učila moliti. Svaka molitva bila je upućena…

Plava crta
9
lis.
2017

Svjedočanstvo studenta o Božjoj pomoći u poslovnom planu

Završavao sam fakultet  i poslije me nije čekao siguran posao. Nisam politički opredijeljen a roditelji nemaju poznanstva s utjecajnim ljudima. Osjećao sam nemir jer nisam znao što me čeka u budućnosti. I ranije sam išao na nedjeljne mise a tada sam počeo češće, nekada i svakodnevno jer sam tamo nalazio tišinu i potrebni mir. Udaljen od gradske buke i tuđih razmišljanja, donio sam Bogu problem zaposlenja i prepustio mu da me vodi. 

Plava crta
7
lip.
2017

Gospodin uvijek ima rješenje

Jedno vrlo jednostavno svjedočanstvo, ali otvorilo mi je oči na Božju prisutnost.

Plava crta
8
svi.
2017

Domaćica kuće Božje

Velika utjeha i putokaz na našemu vjerničkom putu jest Majka Božja. Njoj je Isus na…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.