Plava crta
Ponedjeljak, 15.01.2018.

Facebook Facebook

Share
Like

Bog je živ! To je jedina istina koju sam spoznala do sada. Nakon toliko godina provedenih u laži konačno sam spoznala pravu istinu. Kada sam bila odbačena od svih, kada nisam imala nadu što će biti sutra ili za 10,15 godina, kada sam pala na dno pojavio se neko tko oprašta svaki grijeh svaku sitnicu što je najbitnije LJUBI NAS onakve kakvi jesmo, oprašta nam sve grijehe.

Tu je da nas izbavi iz dna,da bude uz nas kad nam je teško, a ne traži ništa, samo vjeru njega i ljubav da opraštamo. Isus je tu uz nas i ako ga mi ne vidimo,osjetimo ga u srcu u svakoj riječi koju čitamo iz Svetog Pisma. Moje je srce opet oživjelo, vratila mi se vjera, ljubav, konačno sam izašla iz tame. Mogu vam samo još reći da imam 19 godina i da je moje krštenje na putu i da sam jako sretna, tu radost vam ne mogu opisat riječima, ali je ja mogu jedino osjetit srcem i vi je jedino možete osjetit srcem ako vjerujete u ISUSA KRISTA.

Dina

Ponedjeljak, 15.01.2018.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
14
velj.
2018

Po pepelu do Raja (Mt 6, 1-6.16-18)

Korizma nije neki tužan period u našem životu ili liturgiji Crkve, niti bi tako trebalo…

Plava crta
17
sij.
2018

Snaga oprosta

Snaga oprosta je velika. To je milost, koja mijenja čovjeka.

Plava crta
16
sij.
2018

Pjesma nad pjesmama

„Pjesma nad pjesmama“ poetsko je djelo stare hebrejske književnosti koje je uvršteno u biblijski kanon….

Plava crta
14
sij.
2018

Tko su moji učitelji?

Slijediti mogu nagone svoje naravi. Tada sam sebičan, jer svaka moja potreba mora biti zadovoljena bez obzira kako to utječe na bližnjega. Moji nagoni mogu biti moji “učitelji” života. Novac ili prijatelji mogu biti moj “učitelj”. Što moji nagoni žele od mene?

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.