Uključi se u pokret "Mladi srca Marijina"

by admin

Udruga DUHOS poziva te da se pridružiš pokretu „MLADI SRCA MARIJINA“, kojemu je cilj okupiti mlade katolike spremne svjedočiti Božju ljubav živeći čistoću prije braka.

Zašto „ Mladi Srca Marijina“?

U svijetu koji gubi vrijednosti, Majka Marija je naša dragocjena vrijednost. Marija nam je suprotni primjer od onoga što nam svijet i zlo nude. Ona je pravi primjer čistoće i potpunog predanja Bogu, koja je svojim „da“ osigurala spasenje svijeta i time postala simbol čistoće, istinske i dubinske ženstvenosti, majčinstva i prave žene. Njezin muž je primjer i simbol pravog muškarca, muža i oca, koji je svoju obitelj čuvao i štitio kao pravi pastir slušajući i prihvaćajući volju Božju. Obitelj Majke Marije je takva obitelj za kojom svako ljudsko srce čezne – a to je Sveta obitelj.

 Unatoč svim mogućim ismijavanjima i ruganjima, zapamti da je tvoja čistoća dar Božje milosti koja te kroz sve kušnje izgrađuje i čini sličnijim Kristu – ona je dragocjenost koju nosiš u glinenoj posudi! I zapamti Kristove riječi : „ U svijetu ćete imati patnju. Ali, ne bojte se, ja sam pobijedio svijet!“

Nismo roboti, a ni stvar: naša mladost treba nešto više i drugačije od onoga što svijet nudi!

Stoga, bio samac ili možda već imaš djevojku /dečka? Već neko vrijeme živiš čistoću ili možda uopće nisi čuo za to? Uključi se, podijeli svoja iskustva te rasti u čistoći zajedno s ostalom braćom gdje ste okrenuti prema istom cilju koji je KRIST i tada će sve imati smisao.

Prijaviti se možeš u inbox DUHOS-a ili sestri KRISTINI BAKULI.

O planu rada ovog pokreta možeš pročitati na sljedećem linku:

Plan rada “Pokret srca Marijina”

Preporučeno

Leave a Comment