Plava crta
Nedjelja, 18.10.2020.

Facebook Facebook

Share
Like

Predragi,

Ovim putem javljam radost koju izražavam zajedno sa svim studentima i njihovim darovima koje koriste u širenju Radosne vijesti. Tako se na taj način odazivamo na onaj Isusov poziv: Idite po svem svijetu i propovijedajte Radosnu vijest – Evanđelje (Mk 16,15). Unazad godinu dana naši su studenti marljivo radili osmišljavajući, kreirajući i stvarajući nešto što bi pomoglo mladom čovjeku da što lakše dođe do svih informacija koje bi koristile njegovoj intelektualnoj i duhovnoj izgradnji.

Da bismo Božju riječ donijeli do što većeg broja mladih ljudi naši su studenti stvorili DUHOS aplikaciju koja ima cilj evangelizirati, informirati i formirati. Osluškujući riječi pape u miru Benedikta XVI: takve su tehnologije pravi dar ljudskome rodu. Taj dar želimo podijeliti s vama kako bismo na takav način svi zajedno postali jedna obitelj gdje nam je isto poslanje, a to je naučiti ljubiti i tu ljubav svjedočiti u svome životu. Odazovimo se na poziv pape u miru Benedikta XVI. kako bismo ponijeli svjedočanstvo svoje vjere u digitalni svijet, a ujedno ne samo u digitalni već i u osobni život provodeći u djelo ljubav koja gradi jedinstvo, slobodu i čovjekov identitet.

Aplikacija je dostupna na Google Playu – DUHOS

vlč. Mario Žigman

Nedjelja, 18.10.2020.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
27
lis
2020

Studenti predstavili DUHOS aplikaciju na HKR-u

26.10.2020. u emisiji Budimo mladi na Hrvatskom katoličkom radiju (od 27 do 36 minute) naši…

Plava crta
25
lis
2020

Međureligijska molitva za mir

U organizaciji udruge Luč iz Berka, 17. listopada 2020. godine održana je molitva za mir…

Plava crta
25
lis
2020

Predstavljanje aplikacije na Radio Mariji

U nedjelju, 25. listopada, u 8:15 u emisiji “Biti tvoja riječ” Radio Marije, vlč. Mario…

Plava crta
16
kol
2020

Bog traga za onim najdubljim u tebi – Mt 15, 21-28

Predragi, Koliko nam se puta dogodilo da je naša molitva ostala neuslišana? Kako smo se…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.