Plava crta
Nedjelja, 12.03.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

U utorak, 14. ožujka, pozivamo vas sve na drugi u nizu korizmenih seminara Duhosa. Prvim je korizma započeta radosno, odvažno i Božjim proslavljenjem kroz svjedočanstvo vlč. Dragutina Goričanca, no ovaj put čeka vas i nas sve nešto drugačije. Naime, u goste nam dolazi poznati hrvatski svećenik, redovnik-pavlin, pro-life aktivist, pisac i tajnik hrvatske pavlinske Provincije pater Marko Glogović. Pater Glogović zasigurno nam svima sprema nešto predivno, a čuti svjedočanstvo o životu i djelu jednog tako poznatog i utjecajnog svećenika poput patera Glogovića zasigurno je veliko blago. Vlč. Goričanac otišao je za Gospodinom svojim putem, a pater Glogović zasigurno jednim drugim i samom po sebi karakterističnijim. Stoga vas sve pozivamo da se odvažite još dublje i odvažnije kročiti kroz korizmu. Dođite i pridružite nam se u zajedničkom slavljenju Gospodina, adoraciji svetog križa te poslušajte što vam to pater Glogović ima za reći. Vidimo se u crkvi sv. Ćirila i Metoda u utorak u 20 h.

Zvonimir Žulj

Nedjelja, 12.03.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
25
velj
2020

“Obiteljski četvrtak”: Kako uspješno komunicirati i živjeti u braku kad nema biološkog potomstva?

Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.” i…

Plava crta
7
velj
2020

Zapisi iz volonterskog dnevnika

Volontiranje – Božji dar gdje nam se On sam u svoj svojoj punini otvara u…

Plava crta
14
ožu
2019

Preporuka za čitanje: Snoviđenja sv. Ivana Bosca

Knjiga koju Vam preporučamo zbirka je sabranih snoviđenja velikog sveca Ivana don Bosca. Snoviđenja su…

Plava crta
28
velj
2019

Studentska misa uoči korizme

U utorak 26.2.2019. u osječkoj župi sv. Ćirila i Metoda, vlč. Zlatko Hnatešin, koji je…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.