Plava crta
Nedjelja, 12.03.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

U utorak, 14. ožujka, pozivamo vas sve na drugi u nizu korizmenih seminara Duhosa. Prvim je korizma započeta radosno, odvažno i Božjim proslavljenjem kroz svjedočanstvo vlč. Dragutina Goričanca, no ovaj put čeka vas i nas sve nešto drugačije. Naime, u goste nam dolazi poznati hrvatski svećenik, redovnik-pavlin, pro-life aktivist, pisac i tajnik hrvatske pavlinske Provincije pater Marko Glogović. Pater Glogović zasigurno nam svima sprema nešto predivno, a čuti svjedočanstvo o životu i djelu jednog tako poznatog i utjecajnog svećenika poput patera Glogovića zasigurno je veliko blago. Vlč. Goričanac otišao je za Gospodinom svojim putem, a pater Glogović zasigurno jednim drugim i samom po sebi karakterističnijim. Stoga vas sve pozivamo da se odvažite još dublje i odvažnije kročiti kroz korizmu. Dođite i pridružite nam se u zajedničkom slavljenju Gospodina, adoraciji svetog križa te poslušajte što vam to pater Glogović ima za reći. Vidimo se u crkvi sv. Ćirila i Metoda u utorak u 20 h.

Zvonimir Žulj

Nedjelja, 12.03.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
14
ožu
2019

Preporuka za čitanje: Snoviđenja sv. Ivana Bosca

Knjiga koju Vam preporučamo zbirka je sabranih snoviđenja velikog sveca Ivana don Bosca. Snoviđenja su…

Plava crta
28
velj
2019

Studentska misa uoči korizme

U utorak 26.2.2019. u osječkoj župi sv. Ćirila i Metoda, vlč. Zlatko Hnatešin, koji je…

Plava crta
8
ožu
2018

Posjet Domovima za odgoj djece i mladeži u Osijeku

U srijedu 7. ožujka 2018. pater Arek Krasicki, CSSp je zajedno sa studentima i članovima…

Plava crta
22
svi
2017

Seminar osnovnog kršćanskog iskustva

Seminar je imao za cilj ljude poučiti nekim temeljnim stvarima potrebnim za njihov duhovni život bez kojih sve drugo ne može.

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.