PONOVNO STARTAMO NOVU NADU

by Duhos

Internet kampanja nije uspjela, no u Ured za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije ne prestaju stizati upiti vezani uz Startasice tvornice Borovo s logotipom SHKM-a u Vukovaru. Također, tvornica Borovo bilježi veliku zainteresiranost u maloprodaji i zato smo odlučili izraditi Startasice s logotipom SHKM-a u Vukovaru!

Svi koji žele naručiti Startasice, mogu to učiniti do 27. ožujka.

Kako?

Pošaljite svoje ime i prezime, kućnu adresu i veličinu tenisica koje nosite, odnosno koje želite naručiti, na mail adresu shkm2017@djos.hr. Evidentirat ćemo vašu narudžbu, poslati vam račun na koji možete uplatiti novac a svoje Startasice dobit ćete do konca travnja, kako bi u njima mogli doći na Susret mladih u Vukovar. Detalje vezane uz isporuku ćemo javiti na vrijeme svima koji tenisice naruče.

Cijena jednog para Startas tenisica s logotipom SHKM-a biti će 200 kuna. Zašto? Zato jer više nemamo troškove crowdfunding kampanje koje je bilo potrebno podmiriti prilikom rezervacije tenisica na IndieGoGo stranici.

Znate što je najbolje od svega? Kupnjom Startasica ne samo da pomažete rad tvornice Borovo, već od kupnje svakog para SHKM Startasica, dio prihoda namijenjen je pedijatriji Vukovarske bolnice.

Startaj i ti novu nadu! Kupi ove jedinstvene tenisice sebi ili nekome koga voliš, pokloni tenisice nekome za rođendan…učini dobro djelo uključivanjem u ovu kampanju.

Borovo i Ured za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije pozivaju vas da do 27. ožujka 2017. na mail adresu shkm2017@djos.hr naručite svoje Startasice i pomognete rad tvornice Borovo i pedijatrije Vukovarske bolnice.

Zahvaljujemo svima koji su svoj par već naručili!

Preporučeno