Plava crta
Nedjelja, 25.02.2018.

Facebook Facebook

Share
Like

Nije život posut laticama ruža. Trnovit je životni put! Ali bit je u tome kako se mi s tim nosimo. Da li očajavamo ili smo hrabri i ustrajni!? Osluškujemo li Božju volju ili smo samovoljni i bahati, i u životu i u odnosima s drugima!? Zapravo, o nama sve ovisi, kako ćemo i koliko želimo da nas Bog mijenja i upravlja. Koliko tražimo – toliko i dobijemo!

pater Arek Krasicki, CSSp
Nedjelja, 25.02.2018.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
27
srp
2019

Bez pričesti život je prazan

Možemo moliti koliko hoćemo, ali bez Pričesti, bez primanja Tijela Kristova, život je i dalje…

Plava crta
23
srp
2019

Ne zaboravi živjeti

Što je život i zašto je takav kakav jest? Uhvatim tako samu sebe u razmišljanju…

Plava crta
8
lip
2019

Devetnica Duhu Svetom – 9. dan

Dan prije Duhova i stigli smo do posljednjeg dana naše devetnice Duhu Svetom. Budi predan Bogu i Njemu zahvalan na svemu što čini u tvom životu. Ustraj u molitvi i djelima ljubavi. Budi prepoznat po tome što si Dijete Božje, sljedbenik Isusa Krista. Slavi ga i hvali. 

Plava crta
7
lip
2019

Devetnica Duhu Svetom – 8. dan

Zahvaljuj Duhu Svetome i moli za snagu i vodstvo u životu. Ne posustaj. Tvoj život obilovat će plodovima, a ti biti ispunjen mirom, snagom i nadahnućem sile odozgor. Neka siđe sila odozgor i slomi sve okove zla i grijeha, neka nas ispuni ljubavlju i radošću. Aleluja! 

Plava crta

Odgovori

DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.