Plava crta
Utorak, 26.05.2020.

Facebook Facebook

Share
Like

Klara i Mato Iličić odlučili su moliti za majke i očeve te se ovom pjesmom uključiti, skupa s drugim obiteljima i zborovima mladih, u širenje marijanske pobožnosti. Svima im zahvaljujemo i molimo za njih i njihova poslanja.

Nastavljamo također moliti devetnicu Duha Svetoga iščekujući svetkovinu Duhova. Molimo Himan Duhu Svetom, a onda i dnevnu molitvu.

5. dan devetnice Duhu Svetom:

Duše Sveti, silna ljubavi i snago mog života, hvala što po tvojim nadahnućima i darovima rastem u pripadanju Bogu.

Hvala ti, Duše Sveti, što sa vatrom dolaziš i moje srce gori od ljubavi i čežnje za Bogom. Duše Svetosti, svojom silom i snagom, očuvaj me od svakoga grijeha i svakoga zla. Molim te, Duše milosti, radosti i spoznanja, da mi udijeliš savršeno spoznavanje mojih grijeha kako bih se dobro ispovijedao i čistoga srca rastao u predanju Bogu.

Duše Sveti, budi mi branitelj i štit od svakoga napada zla. Sveti Duše, nadahnjuj moje rasuđivanje i raspoznavanje, da se odupirem ponudama svijeta i da ne padam u kušnjama. Ti mi, Duše Sveti, budi potokaz životu, usmjerenje k Vječnom Ocu i sjedinjenju s Kristom.

Amen, aleluja

Utorak, 26.05.2020.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
Ovaj članak nema povezanih članaka
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.