Plava crta
Utorak, 7.09.2010.

Facebook Facebook

Share
Like

 

 Krist se raduje kada se misli mladih bave velikim i oplemenjujućim temama spasenja. On ulazi u srca svih takvih bića ostajući u njima kao trajni gost, ispunjavajući ih radošću i mirom. Oni koji imaju takvu ljubav, uživat će u razgovorima o tome što je Bog pripremio onima koji Ga vole.

Sva naša okupljanja trebaju biti obilježena odlučnim vjerskim utjecajem. Ako se naši mladi budu okupljali da čitaju i razumiju Sveto pismo pitajući se: “Što dobro moram činiti da postignem život vječni?”, i ako se onda budu stavljali na stranu istine, Gospodin će učiniti da se Njegovi blagoslovi izlijevaju na njihova srca.

 

Svima, i mladima i starijima, upućena je Gospodnja poruka: “Neka se Božja istina ureže u misli i u dušu.” Neka vaša molitva glasi: “O, Gospodine, sačuvaj moju dušu da Te ne osramotim!”

 

Utorak, 7.09.2010.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
Ovaj članak nema povezanih članaka

Odgovori

DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.