Plava crta
Srijeda, 6.12.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Knjiga koju vam ovom prilikom preporučamo zbirka je kratkih priča o ljubavi, dobroti i istini. Autor ove zbirke priča, pod nazivom Putovanje kroz nebo, katolički je pisac Stjepan Lice. Sam autor u uvodnom dijelu knjige tvrdi da je moguće, idući ulicom i promatrajući prolaznike, u jedno poslijepodne upoznati čitavo nebo. U svakoj priči ove knjige različiti likovi žive različite živote, bivaju okruženi različitim ljudima ili ih susreću, često i na vrlo neobične načine. Svaka priča nosi vlastitu životnu misao i pouku te na vlastiti način približava čitatelja boljem razumijevanju snage ljubavi i beskonačnom broju načina na koje ona može djelovati. Također ukazuje i na to koliko čovjek zapravo može biti sretan u jednostavnom i skromnom življenju. Knjiga je dostupna u studentskoj kapelici u kampusu i u knjižarama Kršćanske sadašnjosti i UPT-a.
Zvonimir Žulj

Srijeda, 6.12.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
16
srp
2019

Preporuka za čitanje: Riječi na putu

Preporučamo Vam iznimno korisno štivo pod naslovom Riječi na putu, austrijskog autora i biskupa Kurta…

Plava crta
12
srp
2019

Preporuka za čitanje: Riječi ljubavi

Knjiga koju Vam ovom prilikom preporučamo djelo je luksemburškog katoličkog pisca, učitelja i seksualnog pedagoga…

Plava crta
4
srp
2017

MARIJIN IZBOR (MARIAN OPTION)

Na katoličkim portalima već se duže vrijeme govori i piše o knjizi mlade američke znanstvenice dr. Carrie Gress: Marijin izbor – Božje rješenje za civilizaciju u krizi

Plava crta
5
ožu
2017

Milosrđe na kotačima

Milosrđe na kotačima knjiga je o jedinstvenom putovanju svakodnevnih običnih ljudi koji žele naći put…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.