Plava crta
Subota, 2.06.2018.

Facebook Facebook

Share
Like

Gospodine, pišem Ti jer znam da očekuješ ovo pismo, a tako je teško naći prave riječi. Ti poznaješ što mi je na srcu, ali ja nikako ne prepoznajem što je u meni.
Najprije, želim Ti reći “hvala” za ove godine u kojima si me čuvao i sačuvao. Posebno Ti želim zahvaliti za posljednju godinu moje molitve za budućeg supruga, kroz koju si me puno toga naučio. Hvala Ti što si mi pokazao
kako mogu podnijeti puno teže križeve nego što sam to ikad mogla pomisliti. Pokazao si mi da sam s Tobom puno jača, sva moja snaga je u Tebi. Hvala Ti što si kroz ove godine molitve razvijao moju strpljivost. Hvala za svaki pad jer si me naučio da se jedino na Tebe mogu osloniti. Padovi su me naučili i važnosti molitve na koljenima, ljepoti klanjanja. Na svemu tome, hvala.
Znam, negdje ispod ovog neba čuvaš mom srcu dragu osobu. Blagoslivljaj svakog dana sve što radi i ljude koje susreće. Sve neka bude od Tebe i zbog Tebe. Učvrsti ga u vjeri, napuni ljubavlju, pospi dobrotom. Oblikuj i mene onako kako Ti želiš, onako kako si me Ti zamislio.
Hvala Ti na ovom križu i ljubavi kojom ga grlim svakoga dana. Još malo…

Subota, 2.06.2018.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
26
srp
2020

O Božjem kraljevstvu

Predragi, Zar ne kako bi svi mi ponekad poželjeli da Bog pokaže svoju snagu i…

Plava crta
14
lip
2020

Sažali se nad mnoštvom… (usp. Mt 9,36)

Predragi, Često ćemo se možda naljutiti na one koji nam žele pokazati sažaljenje jer imamo…

Plava crta
12
lip
2020

Gostovanje o. Tvrtka Baruna DI u Osijeku

U utorak, 9. lipnja 2020. u osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda u sklopu zajedničkog…

Plava crta
7
tra
2020

Privinuti se Isusu uz prsa 

Dragi mladi, Današnje je evanđelje tako slikovito i bogato riječima da bismo nad svakom od…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.