Gospodine, hvala Ti !

by abuzgo

Gospodine, pišem Ti jer znam da očekuješ ovo pismo, a tako je teško naći prave riječi. Ti poznaješ što mi je na srcu, ali ja nikako ne prepoznajem što je u meni.
Najprije, želim Ti reći “hvala” za ove godine u kojima si me čuvao i sačuvao. Posebno Ti želim zahvaliti za posljednju godinu moje molitve za budućeg supruga, kroz koju si me puno toga naučio. Hvala Ti što si mi pokazao
kako mogu podnijeti puno teže križeve nego što sam to ikad mogla pomisliti. Pokazao si mi da sam s Tobom puno jača, sva moja snaga je u Tebi. Hvala Ti što si kroz ove godine molitve razvijao moju strpljivost. Hvala za svaki pad jer si me naučio da se jedino na Tebe mogu osloniti. Padovi su me naučili i važnosti molitve na koljenima, ljepoti klanjanja. Na svemu tome, hvala.
Znam, negdje ispod ovog neba čuvaš mom srcu dragu osobu. Blagoslivljaj svakog dana sve što radi i ljude koje susreće. Sve neka bude od Tebe i zbog Tebe. Učvrsti ga u vjeri, napuni ljubavlju, pospi dobrotom. Oblikuj i mene onako kako Ti želiš, onako kako si me Ti zamislio.
Hvala Ti na ovom križu i ljubavi kojom ga grlim svakoga dana. Još malo…

Preporučeno