Plava crta
Subota, 2.06.2018.

Facebook Facebook

Share
Like

Gospodine, pišem Ti jer znam da očekuješ ovo pismo, a tako je teško naći prave riječi. Ti poznaješ što mi je na srcu, ali ja nikako ne prepoznajem što je u meni.
Najprije, želim Ti reći “hvala” za ove godine u kojima si me čuvao i sačuvao. Posebno Ti želim zahvaliti za posljednju godinu moje molitve za budućeg supruga, kroz koju si me puno toga naučio. Hvala Ti što si mi pokazao
kako mogu podnijeti puno teže križeve nego što sam to ikad mogla pomisliti. Pokazao si mi da sam s Tobom puno jača, sva moja snaga je u Tebi. Hvala Ti što si kroz ove godine molitve razvijao moju strpljivost. Hvala za svaki pad jer si me naučio da se jedino na Tebe mogu osloniti. Padovi su me naučili i važnosti molitve na koljenima, ljepoti klanjanja. Na svemu tome, hvala.
Znam, negdje ispod ovog neba čuvaš mom srcu dragu osobu. Blagoslivljaj svakog dana sve što radi i ljude koje susreće. Sve neka bude od Tebe i zbog Tebe. Učvrsti ga u vjeri, napuni ljubavlju, pospi dobrotom. Oblikuj i mene onako kako Ti želiš, onako kako si me Ti zamislio.
Hvala Ti na ovom križu i ljubavi kojom ga grlim svakoga dana. Još malo…

Subota, 2.06.2018.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
3
pro
2019

Promišljanje uz prvu nedjelju došašća

Dolazak Sina Čovječjega, Mt 24, 37-44 I ove je godine stiglo adventsko vrijeme. Svjedoci smo…

Plava crta
28
kol
2019

Spreman za ljubav

Tvoj brak ili veza trebao bi biti preslika Božje ljubavi prema tebi koja je žrtvovana za tebe na križu.

Plava crta
25
kol
2019

Ljubav – mora biti!

Četvrti je dio Beethovenova Gudačkoga kvarteta br. 16 nazvan „Teška odluka“, čija je bit pitanje…

Plava crta
24
kol
2019

Slobodni u zahvalnosti

Često se, u životu vjernika, dogodi da se srce naveže na različite molbe i prošnje,…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.