Bog i Isus oduvijek u mom životu

by admin

Na jednoj duhovnoj obnovi, na koju sam došla pozivom svoje drage profesorice, bilo je podosta studenata i jedan simpatičan pater, na čiji poticaj pišem ovo svjedočanstvo. Kada ovo pročitate, nadam se da ćete se i vi sjetiti svih onih trenutaka kada je Bog bio uz vas, kada je Isus pomogao. Ima priča o čovjeku koji se ujutro probudio na plaži sam i vidio na pijesku otiske nogu samo jedne osobe. Pitao je u molitvi “vidim jedne otiske nogu, kako to ako si ti bio sa mnom?”

  

Isus  mu je na to odgovorio ” Bio sam uz tebe, a jedni otisci pokazuju da sam te ja cijelim putem nosio na svojim rukama.” Otkad znam za sebe, Bog i Isus dio su mog svakodnevnog života. Imala sam oko 2-3 godine kada me je prabaka počela voditi u crkvu u Bizovcu. Ona je bila pobožna žena i molila se te je i mene učila moliti. Kada nam se obitelj raspala, a majka otišla i ostavila moje dvije mlađe sestre, smještene smo u udomiteljsku obitelj. Nije nam bilo lako, pogotovo jer je u tom vremenu  bio i domovinski rat, ali imala sam nadu da će biti bolje, odlazila sam u crkvu, posebice u Marijinom listopadu, pjevala sam u zboru. Često sam znala dobiti pomoć od časne sestre Bogdane. Bog je uslišao naše molitve i tako smo sestre i ja preselile u Dječje selo, kod jako dobre žene i SOS majke. Ona je uložila puno truda i pomogla je riješiti naše probleme…  Moje sestre su završile srednju školu-jedna za kuharicu,druga za slastičarku. Bog je pomogao i da upišem Klasičnu Isusovačku gimnaziju i da je završim kao vrlo dobra učenica.

 

Nije me ostavio ni 2001. godine, kada mi je otkriven tumor na mozgu. Bio je uz mene tijekom operacije i oporavka, na upisu na poljoprivredni fakultet i tijekom studiranja. Zbog Njegove ljubavi pokrenuli su se mnogi dobri ljudi, dobila sam gradski stan i ljudi su mi mnogo puta pomogli. Pomogao mi je u raznim prigodama tipa dobivanja štandova za prodaju nakita, a za taj talent je On zaslužan i zahvalna sam. Sestre je blagoslovio sa djecom, jedna ima dva divna sina, a druga lijepu djevojčicu. I danas se molim i znam da su Bog i Isus uz mene i moje sestre, kao i uz sve nas ljude.

Andrijana Kasapović

 

 

Pročitaj i druga svjedočanstva na ovom linku !

 

 

Preporučeno

Leave a Comment