Plava crta
Subota, 30.12.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Želim zahvaliti Gospodinu na dragom pateru Areku, na njegovim riječima koje nas hrabre i pomoću kojih dobivamo snagu i milost koje su nam potrebne u životu. Večeras me uhvatila velika tuga i bol za dragom osobom koja je, vjerujem, sada u Božjem Kraljevstvu. Pojavilo se i puno pitanja, sumnji, strahova… Htjela sam istog trenutka čuti samo nešto što bi me smirilo. Htjela sam samo čuti da ćemo se opet sresti. Htjela sam čuti da smo kroz zajedništvo u Bogu svi mi, i živi i mrtvi, povezani u jednoj Crkvi. Htjela sam čuti da ćemo biti svi skupa na nebu, sve osobe koje volim i koje mi je Bog poslao u ovom zemaljskom životu. Dok sam se molila, osjetila sam potrebu da odem na stranicu Duhosa, i duboko u sebi priželjkivala neki tekst koji bi me smirio. Kada sam otvorila stranicu, pročitala sam tekst koji je objavljen prije par sati: ”Rijetko tko od nas razmišlja o tome da je na nebu Bog u ljudskom tijelu. Isus je uzašao na nebo s ljudskim tijelom. Tu će nas dočekati njegov širok zagrljaj. Bog u nebu ima naše tijelo. Past ćemo u zagrljaj najveće ljubavi.” (pater Arek Krasicki, CSSp)

I odmah poslije njega tekst objavljen dan prije:
”Najveća je Isusova želja da svi budemo s njim u nebu: Oče, hoću da i oni koje si mi dao budu gdje sam ja, da i oni budu sa mnom. Koja je tvoja želja? Želiš li stvarno ući u nebo?” (pater Arek Krasicki, CSSp)

Nemam više što za dodati. Moja duša je smirena. Jedva čeka susret na nebu s dragim prijateljem, sa svima koje volim, obitelji, prijateljima, znancima, da se svi skupa radujemo i konačno, u vječnosti, slavimo Gospodina.

T.J |duhos.com

Subota, 30.12.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
23
sij
2020

Svjedočanstvo o Božjoj brizi

Hvaljen Isus! Moje ime je Kristina, imam 25 godina i odrasla sam u jednom malom…

Plava crta
2
stu
2018

Pravi mir je u Bogu

Mir znači cjelovitost, sreća, harmonija, spasenje. Mir je stvarnost, a ne čestitka. Ateisti i vjernici,…

Plava crta
27
lis
2018

Prepoznajte jeste li na pravom životnom putu

Puno puta će nam se dogoditi da nešto želimo znati unaprijed: želimo znati neke odgovore…

Plava crta
22
srp
2018

O najboljem odmoru (Mk 6,30-34)

Jeremija je Božji glasnik. On šiba Božjom riječi starozavjetne svećenike koji ne mare za narod?…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.