Svjedočanstvo o hodu s Jaganjcem

by Duhos

Ja bih posvjedočila da sam kroz meditaciju primila kompletno iscjeljenje i mislim da sada imam kvalitetniji odnos s mojim Isusom. Živa sam iznutra, rane su zacjeljene, doživjela sam ljubav Boga Oca koji me ljubi, otkrivam u pustinji izvor žive vode u Isusu. On je moj odmor, radost, moja pjesma, moj Spasitelj; prepoznajem sve ono što mi je napravio, a nisam vidjela od rana, straha, boli koje sam doživjela još u maminoj utrobi.

Osjećaj je tako dobar jer se prepoznaje molitva zajednice, a dobro je što ulazimo u meditaciju zapovjednim tonom – moliš, pročitaš i čekaš odgovor, uđeš u molitvu, izađeš iz molitve – to su stvari koje mi ne znamo.

Sretna sam što su meditacije djelotvorne i ujedno svatko može moliti na ovaj način: zvati Ga, čekati i On zaista dođe, odgovori, ako ne glasom onda kroz svoju riječ. Mislim da je poslije sve lakše, kada se iz dubine počnu liječiti rane i traume.

Imam meditacije kroz Gospinu krunicu, radosna otajstva, svaki se dan moli po jedna desetica i evo danas sam na četvrtom radosnom otajstvu. Gospa je sa sv. Josipom žurno došla pronaći me jer sam bila uplašeno dijete u tami, bez ikoga, sv. Josip me privinuo uz sebe tako čvrsto da su rane iz moje prve godine života iscijeljene jer me tata nikada nije držao na krilu, ni privinuo uz sebe i moje malo srce oslobođeno je straha i odbačenosti.

Pozdravljam iz srca ljubavlju koju mi je ulio moj Gospodin.
S.J.

Preporučeno