Osvrti s prošlogodišnje brucošijade

by abuzgo

Oni koji su bili, svjedoče o svom iskustvu.Možda se negdje pronađeš i odlučiš ipak doći.
Prijave su na: LINK
U velikom iščekivanju dočekala sam ovaj susret koji mi je ispunio srce. Zajedništvo, radost, glazba, molitva – od svih osoba sve izlazi iz srca i svi su iskreni. Ovdje mogu biti ono što stvarno želim. Voditelji su odradili odličan posao i uložili trud kojim je sve ovo postignuto. Organizatorima svaka pohvala na kreativnosti i trudu.

Dan ispunjen bolje nego ikad! Toliko traženja, upoznavanja, a na kraju zajedništvo svih nas nadahnutih Duhom Svetim! Baš sam sretna što sam bila dio ovoga danas.

Osjećam ispunjenost radošću i Božjom prisutnošću. Odlično je što smo bili raspoređeni tako da smo upoznali nove ljude. Dan koji je na svakoga od nas ostavio trag koji će nas promijeniti u pozitivnom smislu.

Upoznao sam mnoštvo dragih ljudi i prijatelja te, uz skečeve i razmatranja, produbio svoju vjeru u Krista. Osjetio sam Ga još bliže nama. Odlučio sam kako ću u nadolazećoj godini češće dolaziti na klanjanja te smatram kako je ovaj tip susreta lijep način povezivanja, kako među ljudima, tako i s Bogom.

Današnji dan bio je predivan i nadmašio je sva moja očekivanja. Ovaj je događaj nešto što bih svakome preporučila. Jedva čekam sljedeću brucošijadu, nova druženja, upoznavanja i sve predivno što mi je ovaj dan donio.

Odlična prilika za upoznati nove ljude. Dobro osmišljeno, zanimljivo, duhovno. Kvalitetno utrošeno vrijeme na sebe, Boga i druge.

Nisam bila sigurna trebam li doći danas jer su mi svi bili nepoznati te me bilo strah da se neću uklopiti. Drago mi je što sam ipak došla i naučila nešto novo o sebi i svojoj vjeri te upoznala nove ljude koji su mi sličniji nego što sam mislila.

Preporučeno