S medijskim timom bliže Bogu

by abuzgo

Hvaljen Isus i Marija.

Moje ime je Marija i petu sam godinu član udruge DUHOS. Dok sam razmišljala što da vam posvjedočim o medijskom timu DUHOS-a, osjetila sam poticaj da krenem živom Božjom Riječi: „Ti naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svom Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji je u skrovitosti, uzvratit će ti.“(Mt 6,6)

Ovaj tim uistinu djeluje u skrovitosti, a čini velike stvari bez koje udruga kao takva ne bi mogla postojati.

Meni osobno ovaj tim je bio i jest na veliku izgradnju i s njime sam dobila samo milost na milost. To je tim u kojem čovjek nauči toliko novih vještina koje može koristiti dalje kroz studiranje, život, itd. No najvažnije što sam dobila jest svakodnevno učenje u poniznosti i da je dovoljno to što Bog vidi svaki taj uloženi trud.

Baš kroz djelovanje u ovom timu došla sam bliže Bogu trudeći se svaki rad prikazati na Njegovu veću slavu.

Svaki tim DUHOS-a poseban je na svoj način, stoga vas pozivam da se odvažite i da budete hrabri i spremni umnožiti talente koje vam je Bog dao, bilo to u ovom timu ili u nekom drugom.

Završit ću ovo svjedočanstvo riječima sv. Majke Terezije: „Ne možemo svi činiti velika djela, ali možemo činiti mala djela s velikom ljubavlju.“

Marija Terzić

Unutar naše DUHOS aplikacije, možete podijeliti svoje svjedočanstvo (u dijelu Od srca k Srcu – Svjedočanstva – gumb +) , a i učlaniti se u neki od naših timova (u gornjem desnom kutu – Učlani se) te tako služiti Bogu i zajednici.

Preporučeno