Poziv za sve mlade i studente – Sv. Misa i klanjanje

by admin

Pozivamo vas na zajednički susret za sve studente i mlade naše nadbiskupije – svetu Misu i klanjanje. Susret će se održavati svaki zadnji utorak u mjesecu, u Župi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku, od 20 sati, počevši od 29. listopada 2013. godine.

Uz redovite susrete za mlade, koje organizira svaka od naših župa i zajednica, molimo Vas da prepoznate ovaj jedinstveni dan u mjesecu, kada želimo u kršćanskom jedinstvu okupiti sve studente i mlade naše nadbiskupije.

Molimo prvenstveno svećenike, a potom sve animatore mladih te voditelje zajednica, kao i studentske udruge i inicijative, da usmjerite svoje mlade na ovaj susret i podržite ovu nakanu da se mladi obnove i oduševe u svom iskustvu vjere, te zajednički pronađu, i nauče se dijeliti i svjedočiti svoju vjeru i pripadnost Crkvi.

Hvala vam što ćete se odazvati ovom pozivu i doprinijeti ovom susretu, kako bismo obnavljajući naše mlade, obnovili i našu Crkvu, ozdravili obitelji te svjedočanstvima vjere doprinijeli obnovi našeg okruženja i društva. Za sve informacije i želju za animiranjem mladih iz vaše zajednice ili župe, zajedno s našim animatorima, slobodno mi se osobno obratite.

Preporučeno

Leave a Comment