Večer slavljenja

by abuzgo

U utorak, 21. lipnja 2022. godine u osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda održana je večer slavljenja pod vodstvom članova udruge Duhos te studentskog kapelana vlč. Maria Žigmana.

Večer slavljenja animirao je Duhos banda, a dva molitvena nagovora predvodio je vlč. Žigman. Molio je za izljev Duha Svetoga, za oslobođenje od strahova, posebno u nadolazećim ispitnim rokovima, od onoga što nas udaljava od Gospodina, da upoznamo svoga Oca i prepustimo mu se. Vlč. Žigman naglasio je kako Gospodinu trebamo predavati svoje puteve kako bi mogli ići protiv struja ovoga svijeta i boriti se za Krista.
Nakon slavljenja, vlč. Žigman je zahvalio svim članovima timova, svima onima koji su dolazili, gostovali, a prije svega Bogu. Posvjedočio je kako je Gospodin bio na djelu kroz sve protekle susrete što je i sam iskusio i osjetio kod pripremanja tema te kod onih koji su svjedočili.

Ovom večeri slavljenja zaključeni su susreti mladih za ovu akademsku godinu. Idući susret planiran je zadnjeg utorka u mjesecu kada će biti sveta misa.

Veronika Lončar

Preporučeno