Kako je Bog velik!

by abuzgo

Još kao malu djevojčicu majka me vodila sa sobom na večeri slavljenja u Duhos. Tamo sam plesala i mrmljala riječi pjesama, ne znajući tekst, no osjećajući toplinu i radost za koju tada nisam znala odakle dolazi. Znala sam samo da me netko jako ljubi i pazi. Slušajući Božju riječ, koju mi je majka čitala, saznala sam da je taj netko-Bog. Kako sam rasla, životne okolnosti su se mijenjale, te sam morala odseliti. Tako smo mama i ja prestale ići u Duhos, no Bog je u meni usadio čežnju koja je godinama samo rasla u mom srcu. Naime, išla sam u glazbenu školu i učila svirati klavir, no nisam je završila. Bila sam uvjerena da je sve bilo uzalud ali Bog je to držao u svojim rukama. Tako sam jednog dana vidjela plakat na kojem je pisalo kako Duhos traži nove članove i da se može prijaviti za Duhos bend.

Pročitavši to, u meni je ona posađena čežnja počela klijati. Počela me vuči želja da tamo dođem. Narednih nekoliko mjeseci sam se molila Gospodinu da mi kaže želi li da odem tamo. Za to vrijeme, moja je duša težila za duhovnim pjesmama. Pjevajući za Krista, moje je srce bilo radosno. Osjetila sam da me Bog zove da pjevam za Njega. Poslušala sam i odazvala se Njegovu pozivu. Javila sam se idućeg dana jednoj djevojci za koju sam čula da ide u Duhos. Ispostavilo se da je ona voditeljica benda! (Kako je Bog velik!) Ona me pozvala na vjeronauk utorkom i ja sam došla. Te večeri sam isplakala sve suze što su mi tištile srce. Bila sam prožeta blizinom Duha Svetoga. U srcu sam znala da me je Isus tu doveo.

Tako sam krenula na klanjanja i upoznala divne ljude koji su me prihvatili kao Krist, uvijek spremni pomoći, saslušati i razveseliti. Svako slavljenje i klanjanje puni mi dušu Božjim mirom. Dođem li u brizi i rastresenosti, Krist sve to makne, te se vraćam kući pjevajući pjesme slave i hvale. Gospodinova me ruka dovela u ovu predivnu zajednicu i bend, gdje svaki član ljubi i služi poput Isusa.
Pozivam tebe, koji ovo čitaš, da osluškuješ čežnje koje je Gospodin usadio u tebe. On kuca na tvoja vrata, a na tebi je hoćeš li mu otvoriti. Možda te baš poziva da ga dođeš slaviti s Duhos ekipom

Preporučeno