Svjedočanstvo članice zajednice

by abuzgo

Hvaljen Isus i Marija sa svetim Josipom!

Svoje svjedočanstvo započela bih s mislima pape Ivana Pavla II. u kojima sam se pronašla: „ Krist vas poziva da ga sretnete i da Ga upoznate, da biste s Njime uspostavili prisno prijateljstvo i svima navijestili čudesna djela Njegove ljubavi.“

Otkako znam za sebe idem u crkvu jer sam odrasla u katoličkoj obitelji. Moji roditelji su aktivni članovi u župi te sam preko njih i ja započela svoje djelovanje u različitim interesnim skupinama. Rekla bih da stu tu postavljeni temelji koji su mi pomogli da dalje rastem u vjeri. Dolaskom na fakultet pojavila mi se želja da bih voljela više upoznati Gospodina. Počela sam odlaziti na misu preko tjedna, provodila sam vrijeme u razgovoru s tadašnjim kapelanom koji me je pobliže upoznao s darovima Duha Svetoga, a za koje do tog trenutka nisam bila u potpunosti niti svjesna. Gospodin je bio od početka tu, samo što mu ja nisam dovoljno otvorila svoje srce. Došlo je teže razdoblje u mom životu. Zahvaljujući jednoj osobi počela sam češće dolaziti na susrete i klanjanja utorkom. Svaki put sam sve jače osjetila tu sigurnost i ljubav koju mi Isus pruža. Malo po malo u život su mi ušli prekrasni ljudi s kojima svakodnevno mogu radosno naviještati Njegovu riječ.

Ako se nalazite u sličnoj situaciji, ovom prilikom vas otvorena srca pozivam da dođete i „svu svoju brigu povjerite njemu jer on se brine za vas“ (1 Pt 5,7). Želim svima obilje Božjeg blagoslova.

Preporučeno