Što reći osim da je bilo super na dvodnevnom zajedništvu sa Papom u samom Kristu. Na Jelačićevu trgu se točno vidjela i osjetila jaka povezanost između nas mladih i Pape.

Meni osobno je bilo super ali se u nekom trenutku u meni nešto slomilo, kao neka melankoličnost, pjesme su mi bile super ali nešto u meni mi nije dalo da ih pjevam, ni da plešem koreografije, ni sad ne znam što mi je bilo, tek kad smo se vratili nazad kući , par dana poslije mi je sjelo u glavu koliko mi je zapravo bilo super. U subotu nas je bome kiša dobro oprala, ali atmosfera je bila jača od toga, pa nam čak kiša nije ni smetala. Najgore je bilo noćenje na Velesajmu što nismo imali dovoljno vremena za odmor i naspavati se. Većina njih su cijelo vrijeme po noći šetali gore-dolje, non-stop se ulazilo i izlazilo, neki su cijelu noć stalno pričali i smijali se da neki od nas nisu mogli spavat cijelu noć, pa smo svi naravno bili umorni u

nedjelju. Misa s Papom je također bilo nešto posebno, pogotovo što se misa vodila i na latinskom jeziku što je jako rijetko u Hrvatskoj, odnosno hoću reći, ne prakticira se često, skoro nigdje. Jedino mi je na misi bilo najgore što me je sunce spržilo da sam izgorila kao pile na ražnju, ali sve u svemu je bilo super i teško će se to moći ikako zaboraviti.

Jasmina Škorvaga

Preporučeno

Leave a Comment