STOP OSVETI – kako je bilo

by admin
 
 

Iskreno nisam dugo bio na nikakvoj duhovnoj obnovi i stvarno mi je trebala jedna ovakva obnova da “napunim baterija”  nakon napornog drugog mjeseca. Iako mi nije tema bila zvučnog imena osječao sam se pozvanim i iako sam imao sutradan usmeni ispit odlučio sam ići na duhovnu obnovu. Nisam se ni malo pokajao.

 

Na ovoj duhovnoj vježbi Gospodin mi je ukazao na, samo neke od mnogih mojih mana, obnovio ne i ispunio svojim Duhom da zajedno s Njim mogu krenuti ispočetka. Hvala i slava Kristu. 

 

Gabrijel

 

Duhovna obnova za mene osobno je nešto što me potakne na razmišljanje o mojim postupcima. Živimo u nekakvom ubrzanom  vremenu, uvijek negdje žurimo, puno griješimo i potrebno nam je poslušati nekakva savjete kako da malo stanemo u miru razmislimo i pokušamo popraviti svoje postupke i način života.

 

            Nijedan čovjek nije bezgrešan pa je zbog toga svakome čovjeku potrebna duhovna obnova. Za vrijeme duhovne obnove uvijek se osjećam smireno i poslušam shvatiti koja je poruka predavanja. Moja dosadašnja iskustva iz Duhovni obnova su jako lijepa uvijek shvatim gdje zapravo griješim i kako bi to mogla popravit.

 

Na Duhovnoj obnovi na temu „Stop osveti“ sam opet shvatila da griješim u svojim postupcima. Nisam osoba koja se želi osvetiti, ali sam shvatila da sam ponekad ljubomorna, a da nemam razloga biti. Izvukla sam poruku predavanja. Znam da ću to barem pokušati promijeniti, iako ne znači da ću uspjeti jer se čovjekove navike teško mijenjaju. Bez ovakvih predavanja nikad ne bi sama sjela i razmišljala o tome, zbog toga mi je uvijek drago otići na duhovnu obnovu, uvijek saznam nešto novo i korisno.

 

Ilijana

 

Preporučeno

Leave a Comment