Svjedočanstvo s duhovne obnove

by admin
 
  

Bila sam na duhovnoj obnovi “STOP OSVETI”. To su bile Isusove riječi po kojima On zahtijeva od svojih učenika novi poredak stvari. Shvatila sam da smo mi ti Njegovi učenici i da smo mi ti koji trebamo nešto promijeniti. Slušajući sam shvatila da smo svakodnevno izloženi zlim napastima. Oni nas napadaju sve dok im se ne prepustimo, no Isus nam pruža drugu bolju mogućnost.

 

 

Govori nam da ljubimo svoje neprijatelje, da ih ne mrzimo nego naprotiv da im pružamo ljubavi više negoli pružamo svojim prijateljima. Nitko od nas nije savršen, ali svi se možemo u bilo kojem razdoblju svoga života promijeniti, okrenuti se vjeri i Bogu jer uistinu jedinu pravu sreću možemo pronaći u Bogu. Svi smo mi rođeni sa grijehom svojih predaka ali činom krštenja sa nas su oprani svi grijesi te smo postali prikaz Božje ljubavi. Na nama nije bilo ni malo zla, ali samim odrastanjem dolazile su napasti pred kojima je svatko od nas pokleknuo te smo se zaprljali grijehom.

 

Dopustili smo da zlo u jednoj mjeri bude dio našega života. Naš Gospodin to sve vidi, pokušava nam pomoći, vratiti nas na pravi put, ali napasti su nekada toliko jake da se sami ne možemo boriti s njima, no da samo jednom pozovemo našega Oca u pomoć sve napasti bi nestale. Shvatila sam to te se odlučila za drastične promjene u svome životu. Sami odabiremo put kojim ćemo ići kroz život. Možemo ići s našim Ocem i uživati cijelo vrijeme, ili možemo ići za napastima koje nam pružaju trenutni užitak ili sreću. Odlučujem se za Oca, jer znam da mi se uz njega ništa loše ne može dogodit i znam da će mi samo On pružiti onu pravu iskrenu sreću i radost. 

 

Ana K.

 

Preporučeno

Leave a Comment