Divno je što postojite

by Duhos

Hvaljen Isus i Marija braćo i sestre!

Od prvog dana sam u hodu s Jaganjcem i uspjela sam dogurati i do ovoga 33 dana, Bogu hvala na tome i pateru Areku kojega Gospodin nadahnjuje. Bilo mi je uvijek teško razmatrati sveto Pismo, počela bi, ali nakon par dana bi odustala. I u ovom hodu Isus mi je pokazao mnoge moje grijehe, slabosti i propuste. Bilo je suza, ljutnje, tuge, ali nešto me je vuklo svaki dan da hodam s Isusom kroz svoj život, svoju pustinju. Vukao me je taj njegov mir koji ostavlja u mom srcu, radost, snagu i jakost. Spoznala sam svoje svakodnevne slabosti koje sam činila, a nisam bila toga svjesna. Pokazao mi je da je on jedini i pravi prijatelj kojega imam, da se oslanjam na njega, a ne na ljude. Da je on isti gdje god bila. Da tražim u ljudima njega, da gledam njegovim očima, da ga tražim za savjet jer on je tu i čeka, nestrpljivo čeka.

Hvala mu za to. Pokazao mi je kako sam njegov unikatni dragulj, da me ljubi i voli takvu kakva jesam, ima poseban plan za mene. Hvala mu za sve što čini za mene i što će učiniti.

I odlučila sam da ću upisati Ignacijske vježbe, jer želim i dalje ići sa svojim Jaganjcem i još više razviti naš odnos i prijateljstvo. Bog vas blagoslovio i ostavio vam svoj mir. Divno je što postojite.

Katarina

 

Preporučeno