Plava crta
Nedjelja, 13.08.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Dr. Clara Buskmiller, mlada, 27-godišnja liječnica nije u zatvorenim, ali ni u otvorenim samostanima mogla naći ono što joj je srce tražilo, a srce je željelo pripadati Isusu. Ali u isto vrijeme, znala da je njezin poziv biti liječnica koja na područje medicine donosi katolički nauk.
Prije godinu i pol dobila je milost postati posvećena djevica. Kao liječnica mnogo sati provodi u bolnici u St.Louisu (USA).
„Molim i jutarnju i večernju molitvu, liturgiju časova (Časoslov) i pohađam sv.misu kadgod mogu. Katkada se podnevna molitva „izgubi“, ali ovaj boravak neće trajati dovijeka.
„Biti zaručnica Kristova znači imati nepodijeljeno, jedinstveno srce“, dodala je. To znači – pomalo „ imati petlju“ živjeti u svijetu i ostati čist“, zaključuje posvećena djevica, Zaručnica Kristova, mlada dr. Clara Buskmiller.
S engleskog prevela; Ana Penić

Nedjelja, 13.08.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
Ovaj članak nema povezanih članaka
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.