Plava crta
Nedjelja, 19.03.2017.

Facebook Facebook

Share
Like

Dragi čitatelji, u sklopu trećeg korizmenog seminara, točnije, 21. ožujka 2017., u goste nam dolazi otac Antonio-Mario Čirko. O. Antonio-Mario rođen je 1973. g., u Zagrebu. Završio je Srednju medicinsku školu 1991. g., a zatim nastavio Višu medicinsku školu, u kojoj je 1993. g., postao apsolvent. Iste je godine ušao u samostan karmelićana u Remetama (Zagreb). Godine 1998. položio je svečane redovničke zavjete, a naredne godine, kao đakon, otišao je na poslijediplomski studij u Rim. Jubilarne 2000. g. zaređen je za svećenika, a po povratku u Hrvatsku, preuzima brigu o Župi Remete. Ovim putem, pozivamo vas da u što većem broju dođete na susret, kako bi smo zajedno u Gospodinu čuli što nam otac Antonio, kao Božji sluga, želi poručiti. Također, želimo naglasiti da nam je izuzetno drago što je ovako životopisan svećenik prihvatio poziv za sudjelovanje na našim seminarima i radujemo se što će s nama podijeliti svoja duhovna iskustva i tako ojačati naš duh.
Dakle, 21.ožujka 2017., 20:00h, crkva svetog Ćirila i Metoda, Divaltova 71. Vidimo se !
Petra Ćurčić

Nedjelja, 19.03.2017.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
10
sij.
2018

Preporuka za čitanje: Kad župniku prekipi

Vjerojatno ste primijetili mnogobrojne reklame na Facebooku, pa čak i na Youtubeu, a sve zajedno…

Plava crta
4
lis.
2017

Sveti Franjo Asiški


Sveti Franjo Asiški (1182. † 1226)
istinski Isusov sljedbenik. Danas je blagdan svetoga Franje Asiškoga. Pravim imenom – Giovanni Francesco Bernardone utemeljitelj je više od 800 godina starog franjevačkog reda ili Reda manje braće, suutemeljitelj reda klarisa ili Reda siromašnih gospođa, a po svetome Franji nadahnut je i Treći franjevački red, koji se danas dijeli na Samostanski treći red i Franjevački svjetovni red.

Plava crta
25
kol.
2017

Prijedlog za čitanje: Svećenik krvave haljine

Nedavno sam pročitao knjigu koju sam dobio na poklon, a zove se Svećenik krvave haljine.

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.