Dođi na susret!

by admin

Za sva tvoja pitanja i probleme, SVEMOGUĆI BOG ima najbolje rješenje! Zato dođi na susret s NJIM!

Na početku novog životnog razdoblja, pri upisu na fakultet, svi si postavljamo brojna pitanja:

Hoću li se snaći?

Kako ću ja to naučiti?

Hoću li naći prijatelje?

Hoću li se uklopiti među ostale?

Trebamo pomoć, a ne znamo gdje potražiti i dobiti pravovremen i kvalitetan odgovor.

S početkom nove akademske godine, studentski kapelan pater Arek Krasicki CSSP pozvao je studente 1. godine preddiplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Osijeku na razgovor s Gospodinom u novootvorenu kapelicu u Kampusu. Pater Arek obavijestio je studente da nadolazeće probleme mogu podijeliti s Gospodinom svaki radni dan, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 10 do 16 sati.

Studenti su obaviješteni da su uvijek dobrodošli u kabinet patera Areka gdje se mogu ispovijedati ili razgovarati i potražiti savjet. Na Ekonomskom je fakultetu za to predviđeno vrijeme srijedom od 10 do 12 te četvrtkom od 14 do 16 sati, a u Kampusu ponedjeljkom, utorkom i petkom od 10 do 16 sati. Osim navedenog vremena moguće je dogovoriti sastanak preko elektorničke pošte (pater.arek@gmail.com). Time je naglašena težnja za ispunjenem i rastom duše svakog studenta.

Studentice su podijelile letke te na taj način detaljno informirale nadolazeću mladu generaciju o vjeronauku i klanjanju, nedjeljnim i tjednim misnim slavljima, molitvenoj zajednici Svete Obitelji u crkvi sv. Ćirila i Metoda i besplatnoj duhovnoj knjižnici u uredu u Kampusu.

Sada znaš da postoji mjesto za tvoje brige, probleme, molitve, zahvale i sva pitanja!

Vesna Sikavica|duhos.com

Preporučeno

Leave a Comment