Plava crta
Subota, 17.11.2018.

Facebook Facebook

Share
Like

U četvrtak 15. studenoga u Župi Bezgrješnog Začeća BDM u Bilju održan je 2. duhovni susret KMNL-a Regija Osijek. Susret je započeo misnim slavljem kojega je predvodio vlč. Mario Žigman, studentski kapelan u Osijeku i povjerenik za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije u zajedništvu s domaćim župnikom vlč. Dejanom Henčićem.

Pjevanje na misi animirao je DUHOS band. Susretu je nazočilo 12 ekipa KMNL-a osječke regije te predstavnici općinskih vlasti: g. Željko Cickaj, načelnik i g. Srećko Tatarević, predsjednik Općinskog vijeća. Poslije mise susret je nastavljen prigodnim druženjem u Lovačkom domu na kojemu je načelnik općine Bilje Željko Cickaj KMNL ekipi iz Bilja uručio dresove kao znak potpore i poticaja mladima.

D. Henčić

Subota, 17.11.2018.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
5
stu
2020

DUHOS malonogometaši postali su jesenski prvaci

U četvrtoj i posljednjoj utakmici prvog dijela ovosezonske Katoličke malonogometne lige Đakovačko-osječke nadbiskupije naši DUHOS…

Plava crta
27
ožu
2019

Studentska misa i duhovni susret KMNL-a

U utorak, 26. ožujka u župnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku u sklopu…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.