Pozdrav brucošima

by admin

Početkom akademske godine studentski kapelan p. Arek nastoji upoznati studente prvih godina sa aktivnostima u okviru DUHOS-a i duhovnim sadržajima koje za njih organizira.

Tako su i ove godine pozdravljeni brucoši I. godine EFOS-a, te brucoši na FFOS-u na uvodim predavanjima 3. listopada 2011. Kako se uvodna predavanja na drugim fakultetima održavaju u slično vrijeme, kapelan nažalost nije u mogućnosti biti prisutan na svim pozdravljanjima studenata I. godine. 

Studentski kapelan zaželio je dobrodošlicu studentima na fakultete koje su odabrali i obećao im biti na raspolaganju te dijeliti s njima i brige i radosti koje će im se događati kroz vrijeme studiranja. Studente je pozdravila i koordinatorica DUHOS-a, studentica EFOS-a Sanja Martinović, pozvavši studente da vrijeme studiranja iskoriste za kvalitetan osobni razvoj i napredak. Studentima su također podijeljeni i promotivni letci s najavama i rasporedom DUHOS-a i radnog vremena studentskog kapelana u novoj ak. godinu.

Svim studentima prvih godina studentski kapelan želi blagoslovljen početak njihove prve akademske godine i dobrodošlicu u DUHOS!

 

S.M.

Preporučeno

Leave a Comment