Ja sam tvoje dijete

by admin

Moj slatki, blagi, predivni Isuse… Ti koji si uvijek pun razumijevanja i ljubavi i kad sami sebe ne razumijemo. Ti me razumiješ i potpuno proničeš! Ti me savršeno poznaješ dok ja sebe ne poznam i borim se u bitkama traženja sebe, mijenjanja maski i gušenja u vlastitim grijesima..

Isuse Ti me poznaješ! Ti znaš da sam ja tvoje nježno,osjetljivo i mazno dijete..

Oče moj pomozi mi da budem ono što jesam, onakvo dijete kakvo si ti stvorio.. Mene malu ljubav si stvorio od svoje Savršene ljubavi…..

Hvala ti Tatice! Hvala ti što se ponosim Tobom u Sebi! Ti znaš koliko te volim! Ponekad sama to zaboravim i zatomim u sebi, ali Ti znaš što osjećaju moje dubine. Pomozi mi Oče da Ti budem što bolje dijete. Znam da trebam još puno raditi na sebi, ali znam da mi Ti nećeš stvarati pritisak zbog toga već ćeš sa mnom polako. Vjerujem,o moj Tatice, da kada bi mi pokazao svu moju jad i bijedu da bi moje srce moglo puknuti od sramote, stida i tuge dok te ovako gledam, Tebe, Ljubav, Odjevenog u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Želim se sada uz pomoć Duha Svetoga odreći svakog grča u srcu, duhu, duši i tijelu. Svaku brigu i problem sada Ime Tvoga Sina Isusa , stavljam pred prijestolje Tvoje da Ti, moj Svemogući Bog činiš s tim po svojoj volji! Hvala Ti što mi posviješćuješ da je Tvoje zdravlje, Tvoja svetost i Tvoja savršenost već ovdje, u meni samoj, po djelima Tvoga Jedinorođenca, Isusa Krista, Njegovim kapima krvi i znoju krvavom. Ta krv neka poteče u meni, kraljevska krv, da se osjećam kao Tvoje dijete. Opusti me i odmori Oče! Daj da zastanem malo u ovom svijetu koji tako žuri! Daj da pronađem Tebe i sebe….da tragam za Tobom u tišini, da tragam za mirom Tvojim presvetim. Tvoje dijete, ono koje ti najbolje poznaješ !

Dajana

Preporučeno

Leave a Comment