Plava crta
Subota, 9.04.2016.

Facebook Facebook

Share
Like

Isuse, više nikada neću reći da nemam čovjeka, da nemam nikoga. Želim danas shvatiti da imam tebe, da si mi ti sve i tebi danas povjerava, svoj život. Znam da ću biti zdrav kada budem imao tebe, Isuse.

Ne želim to samo djelomično. Hoću tebe, Isuse! Hoću se sjediniti s tobom, ići za tobom. Prihvaćam ozdravljenje zato da bih te slijedio. Neka ozdravi duša moja da bih krenio za tobom, ruku pod ruku.

Budimo sada jedno Isuse. Želim, Isuse, u tom svjetlu vidjeti sav svoj život od njegovih početaka. Sve što je bilo krivudavo sada poravnaj tako da osjetim kako ozdravljaš svu moju prošlost, Daj da već danas, u svjetlu tvoje ljubavi, budem sposoban zajedno s tobom na drugačiji način živjeti, da budem na blagoslov i na prosvjetljenje svima oko sebe. Hvala ti, Isuse, što mi ti dolaziš, što imam tebe. Ti si mi najpotrebniji. U svakoj svojoj bolesti želim se toga sjetiti: i kada me boli glava, zub, želudac, kada me duša boli i kada netko nema pažnje za mene. Uvijek najprije želim tebe, Isuse. Želim da mi svaka bolest bude prigoda da se primaknem k tebi, da te stavim na svoju ranu, kao melem, Tebi želim povjeriti, Isuse, svoje muke i svoje boli, patnje i sve što jesam. Želim tebe, Isuse

Zvjezdan Linić, “Učitelju, gdje stanuješ?”, Teovizija, Zagreb, 2009.

Subota, 9.04.2016.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
Ovaj članak nema povezanih članaka

Odgovori

DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.