Plava crta
Petak, 10.05.2019.

Facebook Facebook

Share
Like

On će ti pomoći pobijediti nedostatak vjere u sebe i dati ti ruku da s njime kreneš u novi dan. Svladaj sve one stare unutarnje zapreke koje ti ne daju naprijed: strahove, sumnje, nesigurnosti, obzire i ostale. Kada pogledaš u križ mijenja se tvoja perspektiva života, tada počinješ shvaćati da nije sve onako kako si mislio i da je život mnogo veći od onoga što si ga smatrao.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i ne živciraj se starim brigama. Ostavi te brige danu koji je prošao. Svi promašaji, lutanja, izgubljenosti jedna su priča tvoje povijesti koja ti pomaže preobraziti se u drugog čovjeka. Ne živi život koji pripada drugima, ne gledaj se kakav si u tuđim očima, ne razmišljaj što će drugi misliti i reći kada Bog za tebe ima posve drugačiji plan kojega trebaš otkriti u molitvi pred njime.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i dopusti mu da te mijenja. Iako se čini da je vrijeme ono koje te mijenja izvana, a ljudi iznutra ipak Bog je onaj čija je riječ posljednja. Ne možeš ni zamisliti koliko si Bogu dragocjen i neće dopustiti da propadneš zbog nečega što te nije vrijedno. Sve ono što danas vidiš kao teškoću jest samo izazov da se prokuša tvoja vjernost, prilika da život počneš živjeti u jednom drugom svjetlu, Božjem.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i traži od njega mir, jakost i mudrost, traži da novi dan bude nova stranica tvoje povijesti. Sve ono što unosiš u ovaj dan će ti se vratiti, unesi u njega dobro, lijepe namjere i vrijedne ciljeve. Neka s tvojim pouzdanjem u Boga ovaj dan bude prilika da napraviš najbolju verziju sebe. Ne gledaj što si jučer učinio i bio, s Bogom danas možeš započeti ispočetka. Nemoj čekati već započni!

Mario Žuvela
Petak, 10.05.2019.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
Ovaj članak nema povezanih članaka
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.