Plava crta
Četvrtak, 28.02.2019.

Facebook Facebook

Share
Like

Udruga Duhos počinje s provedbom projekta „Biblijske pustolovine-Stvorene na sliku Božju“. Projekt se provodi uz financijsku podršku Ekumenske inicijative žena iz Omiša. Ekumenska inicijativa žena (EIŽ) hrvatska je neprofitna organizacija koja kroz svoj program dodjele financijskih potpora podržava projekte i razvoj bazičnih organizacija kojima upravljaju žene te teologinje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, na Kosovu i u Srbiji. EIŽ je posvećena osnaživanju uloge žene u jačanju civilnog i međureligijskog dijaloga te potencijala vjere kao pozitivnog faktora socijalne promjene kroz izgradnju mira i pomirenja. S obzirom na svoj regionalni profil, EIŽ osigurava aktivisticama iz svoje mreže mogućnost susreta te razmjenu iskustava s ciljem veće vidljivosti njihova rada i veće mogućnosti za pristup resursima.
Projekt provodimo u partnerstvu s Visokim evanđeoskim teološkim učilištem u Osijeku te će obuhvatiti aktivnosti poput: tečaja komunikacije, kreativne radionice, susreta uz druženje i proučavanje Biblije te izradu Molitvenika.
Radujemo se predstojećem razdoblju i pozivamo vas na sudjelovanje.
Svi detalji uskoro!

Četvrtak, 28.02.2019.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
Ovaj članak nema povezanih članaka
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.