Večer slavljenja

by abuzgo

U utorak, 21.6.2023 u Župi sv. Ćirila i Metoda održana je Večer slavljenja u organizaciji udruge Duhos. Susret je pjevanjem animirao Duhos bend. Molitvu je predvodio studentski kapelan, vlč. Mario Žigman, a svoju priču hoda s Bogom kroz svoje studentske dane je s nama podijelila Ana Čačić.

Susret je započeo slavljenjem uz pjesmu i molitvom koju je predvodio vlč. Žigman. Uslijedilo je svjedočanstvo Ane Čačić koja je podijelila svoje životno iskustvo u vjeri. Govorila je kako je tijekom svoga studiranja rasla dolazeći na studentske susrete Duhosa i odlaskom na Svetu misu. Svjedočila je o potrebi za osluškivanjem Božjih riječi i dopuštanje Bogu da te izliječi od loših misli i događaja. Također je podijelila i svoje iskustvo predbračne čistoće, te koliko joj je Bog pomogao u odabiru supruga. Istaknula je važnost molitve kako bi se utjecali Bogu za pomoć pri rješavanju nedaća života i pri donošenju važnih odluka u životu.

Nakon svjedočanstva nastavilo se slavljenje, a na kraju je vlč. Žigman zazvao Božji blagoslov na sve okupljene. Poslije susreta bila je prilika za druženje u dvoranama župe.

FOTOGRAFIJE

Maja Halgaš

Preporučeno