Plava crta
Srijeda, 10.01.2018.

Facebook Facebook

Share
Like

Vjerojatno ste primijetili mnogobrojne reklame na Facebooku, pa čak i na Youtubeu, a sve zajedno govore isto: župniku je prekipjelo! Tako je, dobro ste pročitali. Jednom župniku u Francuskoj po imenu Benjamin Bucquoy dosta je svega i odlučio je, jednostavno, nestati! Ovom uzbudljivom romanu ime je „Kad župniku prekipi“, a riječ je o bestselleru francuskog pisca Jeana Merciera. Ova knjiga jedna je od 10 najprodavanijih knjiga u izdanju Verbuma u tekućoj godini, a obiluje vrlo vještim usporedbama i dosjetljivim humorom. Preporučamo je svima koji se žele dobro nasmijati, pomalo i šokirati, a napose je preporučamo onima koji žele bolje razumjeti vlastite župnike. Međutim, još su neke stvari ostale nerazjašnjene: zašto je župniku prekipjelo, kuda je i kako nestao, što se s njim dogodilo i kako se sva ta silna drama završila? Odgovori na ta, a i na brojna druga pitanja, nestrpljivo Vas očekuju u ovom uzbudljivom romanu.

Zvonimir Žulj

Srijeda, 10.01.2018.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
4
lis.
2017

Sveti Franjo Asiški


Sveti Franjo Asiški (1182. † 1226)
istinski Isusov sljedbenik. Danas je blagdan svetoga Franje Asiškoga. Pravim imenom – Giovanni Francesco Bernardone utemeljitelj je više od 800 godina starog franjevačkog reda ili Reda manje braće, suutemeljitelj reda klarisa ili Reda siromašnih gospođa, a po svetome Franji nadahnut je i Treći franjevački red, koji se danas dijeli na Samostanski treći red i Franjevački svjetovni red.

Plava crta
25
kol.
2017

Prijedlog za čitanje: Svećenik krvave haljine

Nedavno sam pročitao knjigu koju sam dobio na poklon, a zove se Svećenik krvave haljine.

Plava crta
19
ožu.
2017

Karmelićanin Antonio-Mario Čirko

Dragi čitatelji, u sklopu trećeg korizmenog seminara, točnije, 21. ožujka 2017., u goste nam dolazi…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.