Ti si predivan!

by admin

Ti si snažan, hrabar i sposoban.
 Dio si Božjeg najvrjednijeg djela.
Imaš vještine, potencijal i darove koje ti je Gospodin dao te talente za dijeljenje sa svijetom.
 Ti si pisac, sportaš,  izumitelj, umjetnik, glazbenik, tehničar… Ti talenti koje ti posjeduješ  će promijeniti ljude.
U tebi je radost koju možeš širiti drugima. U tebi su šale koje možeš ispričati, lijepe riječi za izreći, mudrost za darovati  drugima. Ta radost koja je u tebi će promijeniti ljude.
 Ti posjeduješ više prekrasnih osobina, značajki i vrlina nego što ćeš ikada moći zamisliti.
To sve ti je dano od Gospodina koji te voli, KOJI TE LJUBI bez obzira tko si. Bez obzira jesi li najveći  na faksu ili si najmanji. Bez obzira voliš li igrati nogomet ili pak plesati, Gospodin te LJUBI . Gospodin te ljubi bez obzira jesi li najbrži ili najsporiji, najvišlji ili najniži, bez obzira jesi li najmršaviji ili možda trebaš izgubiti koju kilu. Gospodinu nije bitno jesi li kapetan tima ili onaj kojeg zadnjeg biraju jer On te ljubi. Gospodin te ljubi bez obzira je li tvoj tata dovoljno snažan da pretuče nečijeg tatu i bez obzira jesi li uopće imao nekoga tko može ispuniti tu prazninu u tvom životu. Gospodin te ljubi i prihvaća bez obzira jesi li najbolji od najboljih ili najgori od najgorih.

Usprkos svemu što ti misliš o sebi, činjenica je da imaš odgovornost jer posjeduješ moć u sebi.  Moć koja je stvorena prije početka vremena,  na tajnom mjestu, od Boga koji je stvorio svemir. U tebi je muškarac, u svakome od vas je muškarac koji čeka trenutak da istupi i promijeni svijet. Taj muškarac ljubi, ohrabruje, tješi, dijeli, uči, smije se, plače, MIJENJA LJUDE OKO SEBE NA BOLJE. U tom muškarcu leži tvoja snaga. U tom muškarcu je tvoj potencijal. U tom muškarcu su tvoji darovi, talenti, hrabrost,  sposobnost i radost.  Tvoja odgovornost kao Božjeg sina je  pronaći tog muškarca i osloboditi ga. A kad oslobodiš tog muškarca, on će donijeti promjenu našem slomljenom svijetu. TI ĆEŠ DONIJETI PROMJENU NAŠEM SLOMLJENOM SVIJETU. A svi glasovi koji ti pokušavaju reći drugačije su od Neprijatelja. Idući put kad ih čuješ, reci im ovo: Ne, ne ja, Sotono, JA SAM SIN ŽIVOG BOGA . Ja sam dragocjen, povjeren i ljubljen, ja sam iznad svih stvari, ja sam od Stvoritelja svih stvari, ja sam stvoren za Njegovu slavu, ja sam stvoren za Njega koji je veći od svih stvari.

Ja sam PREDIVAN!
Prevela: Ivana Zovko
Orginal: https://www.youtube.com/watch?v=aTAn-tk2pDA

Preporučeno

Leave a Comment