Ti si predivna!

by admin

Tko si ti?
Ti si lijepa, pametna, zabavna, dobra, posebna.
Vrijedna si ljubavi i privrženosti.
Nikada nisi previše i uvijek si dovoljna.
Ti si dragocjena,  ti si dijamant, ti si ruža, ti si biser…
Ti si najljepša od svih Božjih stvorenja.
Vrijediš više nego što ikada možeš zamisliti. Vrijediš više od brojeva na ljestvici, ili proizvoda za kosu koji koristiš,  ili cipela koje nosiš. Vrijediš više nego sve cure koje žele biti ti ili dečki koji te žele imati. Vrijediš više od cijena na tvojoj odjeći  ili postotka točnosti na tvom testu iz matematike.  Vrijediš više čak i od broja tvojih prijatelja na Facebooku. Tvoje vrijednost nadmašuje vrijednost svih zemaljskih stvari.
U očima Gospodina Boga, ti si ljubljena i vrijedna umiranja. Bez obzira na to što ti misliš o sebi,  bez obzira jesi li model u časopisima ili modeliraš posuđe od gline, ti si ljubljena. Gospodinu nije važno jesi li na listi poželjnih ili nepoželjnih jer On te ljubi upravo takvu kakva jesi.  Nije bitno  jesi li popularna ili nikada nisi imala nekoga tko se može nazvati prijateljem, jer Gospodin te LJUBI!  Bez obzira voliš li sebe i svoj život ili ne možeš podnijeti  pogled u ogledalo, ti si ljubljena upravo takva kakva jesi i vrijedna si, neopisivo vrijedna u Božjim očima.
>Čak i kad se osjećaš da se sve u tvom životu raspada, čak i kad se osjećaš kao pobjednica ili kao najveće razočarenje, bez obzira na sve ono što ti misliš o sebi, činjenica je da zaslužuješ  nekoga tko bi dao svoj život za tebe.  Jer  važno je da shvatiš da si ti, upravo ti, moćna, snažna i sposobna.  Ako još uvijek ne vjeruješ, čitaj o ženama iz Biblije o Esteri, Ruti, Marti, Mariji. Te žene su promijenile svijet zauvijek.  I unutar tebe, svake od vas je žena te iste moći i snage i te iste sposobnosti koja može promijeniti svijet. Tvoja odgovornost je pronaći tu ženu i  osloboditi ju.  Jer TO SI TI.

A svi glasovi u tvojoj glavi koji ti pokušavaju reći nešto drugo su od tvog neprijatelja. I idući put kad ih čuješ reci im ovo:  „Ne, ne ja, Sotono, JA SAM KĆER ŽIVOG BOGA,  dragocjena, ljubljena, i obožavana, i ja sam iznad svih stvari, ja sam od Stvoritelja svih stvari, ja sam stvorena na Njegovu slavu, ja sam za Njega koji je veći od svih stvari. Ja sam PREDIVNA!“
Prevela: Ivana Zovko
Orginal: https://www.youtube.com/watch?v=uWi5iXnguTU

Preporučeno

Leave a Comment