Plava crta
Četvrtak, 14.03.2019.

Facebook Facebook

Share
Like

Knjiga koju Vam preporučamo zbirka je sabranih snoviđenja velikog sveca Ivana don Bosca. Snoviđenja su jedan od najznačajnijih elemenata don Boscova raznolikog i, nadasve, svetačkog života za Zemlji. Najznačajniji od svih snova je upravo onaj kojeg je don Bosco sanjao prvog, u svojoj devetoj godini života. Taj mu je san obilježio čitav život. Što je don Bosco u tom snu vidio, na Vama je da otkrijete. O svetom Ivanu don Boscu govorili smo ranije i u našoj radijskoj emisiji „Budi svet“ pa ukoliko ne znate ništa o don Boscu, možete se s njim upoznati na ovom linku: http://radio.unios.hr/budi-svet-87/ .

Snoviđenja sv. Ivana Bosca knjiga je koju Vam toplo preporučamo jer ćete, čitajući nju, moći otkriti koliko intenzivno Gospodin može djelovati u životu osobe koja Mu se potpuno preda. Don Bosco bio je neprestano uronjen u Božju prisutnost, čemu svjedoče brojna čudesa koja je činio. Pozivamo vas, dragi čitatelji, da se upustite u pustolovinu čitanja ove knjige i tako obogatite svoj duhovni život novim spoznajama o Božjoj ljubavi, dobroti, a napose radosti koju je tako vjerno i autentično don Bosco svojim životom svjedočio.

 

Zvonimir Žulj

 

Četvrtak, 14.03.2019.
Facebook Facebook
Share
Like

Povezani članci

Plava crta
28
velj.
2019

Studentska misa uoči korizme

U utorak 26.2.2019. u osječkoj župi sv. Ćirila i Metoda, vlč. Zlatko Hnatešin, koji je…

Plava crta
8
ožu.
2018

Posjet Domovima za odgoj djece i mladeži u Osijeku

U srijedu 7. ožujka 2018. pater Arek Krasicki, CSSp je zajedno sa studentima i članovima…

Plava crta
12
ožu.
2017

Drugi korizmeni seminar

U utorak, 14. ožujka, pozivamo vas sve na drugi u nizu korizmenih seminara Duhosa. Prvim…

Plava crta
1
sij.
2015

Mama je najljepša riječ na svijetu (Lk 2,16-21)

Mama je najljepša riječ na svijetu. Zapravo, svaka je žena koja postaje majkom i odgojiteljicom…

Plava crta
DUHOVNOST OSJEČKIH STUDENATA
crta
Misija DUHOS-a je unošenje oduševljenja zdrave kršćanske duhovnosti na Sveučilište J.J. Strossmayera, promičiću vjeru i znanje kao dvije komplementarne dimezije, te duhovnost u svim aspektima suvremenog studentskog i svakodnevnog života.